با سلام
فروش ادامه دارد.
در مرود اینترانت نیز که برخی دوستان در یاهو و تلفنی سوال کردند در صورتی که سرور ها به اتمام برسند با پیغام خارج بودن سرویس مواجه میشوید. (سیستم فروش خراب نیست سرویس به اتمام رسیده است)
یا حق
نمایش نسخه قابل چاپ
با سلام
فروش ادامه دارد.
در مرود اینترانت نیز که برخی دوستان در یاهو و تلفنی سوال کردند در صورتی که سرور ها به اتمام برسند با پیغام خارج بودن سرویس مواجه میشوید. (سیستم فروش خراب نیست سرویس به اتمام رسیده است)
یا حق
با سلام هزینه ی پهنای باند بسیاز زیاده !
راست میگن قیمت بالاست لااقل یه حالتی میزاشتید که فرد بتونه بطور دستی انتخاب کنه که هر مقدار هزینه که میتونه پرداخت کنه 75 تومن ؟؟؟؟؟ بالاست
پکیج های سرور های رم 1 گیگ ماهانه 30 تومان در سایت موجود میباشد عزیز.
سرورهای اینترانت ایران پایه با منابع اختصاصی پردازنده 2400 مگاهرتز قیمت پائینتر نمیشه زد مگر با افزایش آیپی در آینده سرویس های ضعیفتر قرار داده شود ،که اطلاع رسانی میشود.
برای مشتریانی که رم اختصاصی و منابع بالا نیاز دارند و ترافیک زیادی مصرف میکنند مناسب میباشد.
شما میتوانید سرورهای اینترنتی را مطالعه فرمائید اگر مورد مصرفتون باشد.
ارادتمند سجادیه
یا حق
آقای سجادی عزیز این که شما دائم بگی چون فلانه و بهمان قیمت بالاست مشتری ساز نمیشه
مشتری داره میگه قیمتتون بالاست اینکه باید چیکار کنید که مشتری جذب بشه و قیمت شما رو بپسنده و بخره با شماست دیگه
جناب سید مهدی نمیدونم تا کنون با ما کار کردید یا خیر ولی از چیزی کم نمیگذاریم همچنین در کیفیت سرویس تا جایی که بتوانیم برای همین هزینه ها بالاست و خداروشکر مشتریهای مخصوص به خودش را نیز دارد و گفته شما که سرویسی نیست که جذب انجام دهد بله تایید میشه حرفتون و درست هست.
سرویس های ما کاربران خاص خودش را دارد و عملا جذبی ندارد و بیشتر مشتریان ما نیز خارج از این انجمن و دنیای مجازی هستند.
البته یک نکته متذکر بشوم تا مواقعی که در همین انجمن آفر های رم 2 گیگ 10 یا 15 تومان میخورد فکر کنم رم 1 گیگ اینترانت با ترافیک چند صد گیگ ماهی 30 تومان هم داده شود از نظر برخی مشتریان گران باشد.(این یک عادت در میان ما ایرانی ها هست)
ولی خب در کل حرفتون را بخواهیم نگاه کنیم بله سرویس های فعلی به نسبت دیتاسنتر های دیگر هزینه بالاتری دارند به علت پورتشون.
ما هم از جذب مشتری بدمون نمیاد ولی خب تا زمانی که سرویس های دیتاسنتر های دیگر بودیم نارضایتی کیفیتی شبکه بود حالا کیفیتی بالا رفته نارضایتی قیمت هست. تا جایی هم که از دستمان بر آمده با گذاشتن جلساتی با تبیان قیمت ها را کمتر کردیم (زیاد نشده کم کنیم ولی تا حدودی کم شده)
انشالله در آینده نه چندان دور در دیتاسنتر های دیگر (که قبلا البته بودیم ولی خب بنا به دلایلی منتقل کردیم) مجدد خواهیم رفت و علاوه بر تبیان از جاهای دیگر که پورت های محدودتر و هزینه کمتری دارند سرویس خواهیم داد تا همه نوع سلیقه را پاسخ گو باشیم ،هم مشتریانی که کیفیت معمولی در حد بقیه سرویس دهنده ها میخواهند هم مشتریان شرکتی بزرگی که پردازش بالایی دارند و کیفیت بالا لازم دارند که هم اکنون هم مشتری ما هستند برای این سرویس ها.
ارادتمند سجادیه
یا حق
دوست عزیز ممکنه بگی دیتاسنترتون از نظر پورت با بقیه چه تفاوتی داره ؟ اصلا پارس آنلاین ***ه ! بقیه دیتا سنتر ها چی اونا هم اینترنتشون ماهوارس یا میرن میدوزدن اینترنتو ما خبر نداریم تو دهات ما وقتی بهت 100 گیگ ترافیک میدن عین 100 گیگ میتونی دانلود کنی یا آپلود کنی ! صمیمانی منتظر جواب شما هستم
مشکلی از نظر سوال نیست بفرمائید آخرش هم اینه بگیم نمیدونیم از دیتاسنتر میپرسیم باز هم جواب شما را میدیم.
ولی خب جواب شما را میدونم :
بهتر است این صفحه را مطالعه نمائید اول : سوالات شما از روبینا سرور ((هاستینگ سجادیه))
یک توضیح کلی که اکثرا دیتاسنتر خارج از جلساتی که داشتیم به همین گونه توضیح داده به ما میدم به شما :
دیتاسنتر دولتی تبیان از نت زیر ساخت کشور استفاده میکند و پورت بازی را در اختیار دارد دارای آپلینک بالا و ...
با مثال بخوام بگم بهتر متوجه بشوید :
اگر دقت کرده باشید بعضی از سرویس دهنده ها که سرور مجازی میدهند از ایران و کلی vm دارند روی سرور برخی وقت ها در روز دچار افت سرعت میشوند ولی در تبیان چنین چیزی مشاهده نخواهد شد و اگر سرعت در سرور اصلی مثلا 10 تا 20 مگ باشد در کل vm ها هم همین 10-20 مگ قابل استفاده است .(دارای آپلینک بالا میباشد) و برای همین هزینه خیلی بیشتر با این که دیتاسنتر دولتی میباشد بابت پورت به مخابرات پرداخت میشود و از همین رو ترافیک طبق سیاست کاری تبیان به صورت دانلود و آپلود جداگانه محاسبه میشود. (البته زیر ساخت هم به همین صورت پورت داده است پورت آپلودی جدا و دانلودی جدا برای بهبود کیفیت، در اصل دو پورت)
امیدوارم توضیح دست و پا شکسته و تلگرافی مانند بنده شما را به جواب رسانده باشد.
البته متذکر بشم خیلی موارد دیگر هست که دیتاسنتر توضیح نمیده و جزو اسرار شبکه خودشان هست که توی این چند سال کسب کردند برای بهبود کیفیت شبکه.
پ.ن : به زودی علاوه بر تبیان در دیتاسنتر های عادی هم سرویس خواهیم داد. (همین ماهواره ای که ذکر کردید - پارس آنلاین جزوش هست)
یا حق
با تشکر دوست عزیز من نیامدم نون شمارو سنگ کنم خوب دوست عزیز من 4 ساله پارس آنلاین . افرانت و ... کار میکنم تا حالا هم مشکل افت سرعت نداشتیم شب ها ساعت 2 به بعد شاید سرعت زیاد شه ولی وسط روز هم آنچنان سرعت کم نمیشه که احساس بشه
دوست عزیز من میخوام یه نتیجه گیری کنی شما من چندین بار صحبت کردم با شما . شما خیلی از دیتا سنترنت تعریف کردی (بغال هم نمیگه ماست من تورشه) واقعا با یه اسم گنده دیتا سنتر و چند بار لینک شده تو سایت 20:30 آقا فلان برنامه رو از تبیان دانلود کنید واقعا شما باید گول بخوری ؟ پورت پاره . باز بسته چیه دیگه ؟ دوست عزیز الان چند سال باهاشون کار میکنی به جایی رسیدی سود سالیانتو حساب کردی ؟ (نمیخوام فضولی کنم ) میخوام نتیجه گیری کنی جواب هم نمیخوای بدی همین جا اعلام کن
ولی جدی بهت میگم مهم با خارج کشور با چی وصلا شی ؟ ماهواره . فیبر نوری. هم اینکه پینگ خوب باشه با خارج کشور و دست رسی داشته باشه
شما خودت گول خوردی . مشتری ها رو هم به ناچار گول میزنی .. . مشتری ماهواره اینا رو نگاه نمیکنه میگه پینگ پایین و سرعت بالا بده من اطمینان دارم پورت شما تو تبیان سرعت دانلود 5 مگابایت (byte) هم نمیده ! ولی خوب با کلمه دیتا سنتر دولتی یا پورت باز بسته فلان مشتری رو توجیح میکنی !
اگر ناراحت شدید ببخشید شما منو آگاه کردین که دیاسنتر تبیان خوبه دولتی پورتش فلانه الان من دارم شما رو توجیح میکنم که اشتباه میکنید