پیشنهاد می کنم از دیتاسنتر رداستیشن تهیه کنید.مشکلی با فایلهاتون ندارن و همچنین پهنای باند سرورها به صورت دیفالت 40 ترابایت هستش
هر سرور که انتخاب کنید با پوندی 5750 میتونیم براتون خرید کنیم بدون کارمزد دیگه ای
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد می کنم از دیتاسنتر رداستیشن تهیه کنید.مشکلی با فایلهاتون ندارن و همچنین پهنای باند سرورها به صورت دیفالت 40 ترابایت هستش
هر سرور که انتخاب کنید با پوندی 5750 میتونیم براتون خرید کنیم بدون کارمزد دیگه ای
میشه بپرسم چه اصراری دارید سرور 4 هارد داشته باشه؟سرورهای رداستیشن اکه با ریدکنترلر گرون h700 دل کانفیگ بشن سرعت read& write شون به 800مگابایت در ثانیه میرسه
این آفر برسی کنید
8GB DDR3
4x1TB SATA2
Intel Quad Core Xeon E3-1230
1000Mbps Full-Duplex
100 TB پهنای باند
اپگرید به دوتا هارد 3 ترا رایگان انجام میشه
122 یورو ماهانه
ماهانه 610 هزار تومان
دوست عزیز کانفیگ رید یکی دو تا نیست که هارد سرور رو میتونید بسته به نیازتون به صورت 0 1 5 10 50 کانفیگ کنید
در رید 0 تمام ظرفبت هر دو هارد قابل استفادست همچنین سرعت هارد به شکل قابل توجهی (300 مگابایت بالاتر از سریعترین هارد اس اس دی) افزایش پیدا میکنه
در رید 1 نصف میشه و همیشه یک کپی از فایلهاتون تو هارد دیگه ذخیره میشه
علت ناراضی بودن از سرور قبلیتون ار رداستیشن هم به احتمال خیلی زیاد استفاده از ریدکارت h200 ارزون بوده که متاسفانه با vmware سازگاری نداره
بنده چندین سال با هر دو دیتاسنتر کار کردم از هر کدومش هم در صورت تمایلتون میتونیم سرور مورد نظرتون رو خریداری کنم اما دیتاسنتر رداستیشن رو به علت استفاده از سرورهای دل و پورتهای بسیار قوی بهتون توصیه میکنم
آقا لیزوب خوبه شما میتوانید هر ماه 100 ترابایت مصرف داشته باشید پورتش هم عالیه هیچ لیمیتی هم در کار نیست!