خدا بهشون صبر بده
دوستان کسی شماره حساب کمک مردی داره که اینجا قرار بده یه کمکی به این بنده خداها بکنیم
نمایش نسخه قابل چاپ
خدا بهشون صبر بده
دوستان کسی شماره حساب کمک مردی داره که اینجا قرار بده یه کمکی به این بنده خداها بکنیم
با دوستان بوشهریمون که توی انجمن هستن و مردم عزیز بوشهر احساس همدردی خودمون رو اعلام میکنیم و برای درگذشتگان شادی روح و برای بازماندگان صبر و شکیبایی ارزو میکنیم.
خیلی ناراحت کننده بود.
انشاالله خداوند رفتگان رو مورد رحمت و مغفرت خود قرار بده و به بازماندگان صبر و اجر عطا کند.
با نهایت تاسف
جان باختن هموطنان گرامی رو در زلزله اخیر بوشهر تسلیت عرض میکنم
:53:
به همه بوشهریهای عزیز تسلیت عزض میکنم.
خدا به بازماندگان صبر بده
من هم به نوبه خودم به همه بچه های بوشهر تسلیت می گم
امیدوارم دیگه شاهد این مسایل دل خراش نباشیم از امرو به بعد هم هر درآمدی که کسب کنم 30% آن را به مردم بو.شهر کمک خواهم کرد
امیدوارم که دوستان حرکت های مشابه را شروع کنند .:63:
اول اینکه امیدوارم شما به بازمانگان صبر بده و روح مردگان در آرامش باشن
دوم به امید روزی که توی کشور ما هم زلزله های 4-5 ریشتری فقط یک تکون ساده به خونه هامون بده نه اینکه ملتی رو بدبخت کنه
خدا بهشون صبر بده. واقعا خیلی سخته خیلی.... خدایا همچین مصیبتی رو نصیب هیچ جا نکن
متاسفانه تا به الان تعداد كشته ها به بيش از 100 نفر رسيد !
دوستان عزيز برامون دعا كنيد
جانشين مديركل جمعيت هلال احمر استان بوشهر گفت: علاوه بر پايگاههاي اين نهاد و پايگاههاي مقاومت بسيج، شماره حساب 99999 جمعیت هلال احمر آماده دریافت کمک های مردمی برای زلزله زدگان استان بوشهر است.
همچنين آب معدني، غذاي كنسروي و نان هاي طويل مدت اقلام مورد نياز زلزله زدگان شهرستان دشتي مي باشد.