پاسخ : اموزش WMware به زبان انگلیسی <<< مرکز دیتای ایرانیان >>>> Data3enter.com <<<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Data3enter
خواهش میکنیم متاسفانه فایلا توسط یه فرد هندی اپلود شده فکر کنم اشتباه شماره گذاری کرده ما نیز به امید اینکه تصحیح بشه شماره 31 رو خالی گذاشتیم اگه چنین پارتی باشه اپلود شه حتما میذاریم:البته ناگفته نماند هر پارت مبحثش جداست و فیلما تو هر پارت مختص موضوعی است.
ممنونم از توضیحتون
امیدوارم همینطور باشه
موفق باشید
پاسخ : اموزش WMware به زبان انگلیسی <<< مرکز دیتای ایرانیان >>>> Data3enter.com <<<
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nerd
ممنونم از توضیحتون
امیدوارم همینطور باشه
موفق باشید
البته تیتر مباحث هر چقدر جدا باشند بالاخره به مباحث قبلی وابسته اند و مباحث از ابتدا تا اخر پیش زمینه هم هستند.
پاسخ : اموزش vMware به زبان انگلیسی <<< مرکز دیتای ایرانیان >>>> Data3enter.com <<<
کار خیلی خوبی است که دارید انجام میدهید امیدوارم که مواره موفق باشید و امیدوارم که این کار را ادامه دهید و نیمه کاره نمونه .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Data3enter
دوستان در صورتی که لینکا مشکل پیدا کرد در زیر همین پست اعلام کنید اصلاح کنم:در ضمن پست اموزشی است لذا از ارسال اسپم خودداری کنید تا ارزش پست حفظ شود.با سپاس
پارت 23 به نظر مشکل دارد.
لطفآ برسی کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Rz04
پارت 23 به نظر مشکل دارد.
لطفآ برسی کنید.
دوست من بررسی شد مشکلی نداشت سعی کنید صفحه انجمن رو با کروم باز کنید بعد لینک را کپی ودر idm پست کنید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Data3enter
دوست من بررسی شد مشکلی نداشت سعی کنید صفحه انجمن رو با کروم باز کنید بعد لینک را کپی ودر idm پست کنید.
تایید میشه
بنده دیروز دانلود کردم و هیچ کدوم از پارت ها مشکل نداشت
پاسخ : اموزش vMware به زبان انگلیسی <<< مرکز دیتای ایرانیان >>>> Data3enter.com <<<
دوست عزیز پارت 31 نیست چرا ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
besthosti.com
دوست عزیز پارت 31 نیست چرا ؟
دوست من در این مورد توضیحات کافی داده شده است.:53:
آقایی ممنون از این که این اموزش های مهم را قرار دادید ؟
تمامی پارت ها بدون مشکل دانلود شدند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
seyed-reza
آقایی ممنون از این که این اموزش های مهم را قرار دادید ؟
تمامی پارت ها بدون مشکل دانلود شدند
خواهش میکنیم:لطف دارین شما,در ادامه راه و به مرور قطعا اموزشهای اختصاصی از مرکز دیتای ایرانیان خواهیم داشت.:53: