پاسخ : 250 گیگ فضا با سی پنل و امکانات نامحدود : سالیانه فقط 50000 تومان . فرصت خرید 22 بهمن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
H+R
ديتاسنتر؟
پرداخت ماهيانه هم داريد؟
با عرض سلام
دیتا سنتر : کارو caro.net
متأسفانه برای این سرویس پرداخت ماهیانه نداریم . شرمنده
سوالی بود : 09139179335
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bestserver.ir
ببخشید، یک سوال یعنی اگر کاربر شما حدود ۵ترابایت از پهنای باند استفاده کند، مشکلی وجود ندارد؟
چون تا اونجایی که اطلاع دارم، پهنای باند در این دیتا سنتر خیلی گرون میباشد، و پیشفرض پهنای باند ۲ترا بایت میباشد.
سلام خدمت دوست عزیز !
بله پهنای باند سرور نامحدود هست یعنی باید ماهی حدود 500 هزار تومان بابت نامحدودش بدید
پهنای باند کامل سرور 331 ترابایت در ماه :(
اگر شما 300 ترابایت مصرف کردید مشکلی نیست ما 300 ترابایت دیگر هم اضافه می کنیم .
اگر سوال دیگری بود : 09139179335
با تشکر
---------- Post added at 07:05 PM ---------- Previous post was at 07:02 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
afraweb.net
به عبارتی ماهی 4200 تومان برای 250 گیگ
1 گیگ= 200 تومان سالیانه
واقعا قیمت هاتون خیلی خوب هست
موفق باشید
سلام خدمت همکار عزیز ،
و تشکر از حسن نظر شما .
قیمت ها پایین نیست . شما یه سری به سایت های خارجی بزنید . می بینید که چه سود کلانی در ایران تبادل می شه
با هم ممنون
---------- Post added at 07:08 PM ---------- Previous post was at 07:05 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraz4u
rapidleech مجازه؟ برای دانلود و آپلود فیلم ؟
سلام ؛
رپید لیچ ممنوع هست و شدیدا هم برخورد می شه .
سایت فیلم هم لیچ کردن در صورتی که از سایت های دیگه نباشه ممنوعیتی نداره .
آپلود سنتر مجاز هست .
دانلود زیاد هم مجازه !
سوالی بود و یا سرویس مناسب تر با شماره 09139179335 تماس بگیرید .
پاسخ : 250 گیگ فضا با سی پنل و امکانات نامحدود : سالیانه فقط 50000 تومان . فرصت خرید 22 بهمن
شما منفی نگر نباشید اومدن کاری مثل بلو هاست کنند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tar.gz
من ایشون رو نمیشناسم و هویز گرفتم. واقعیت هیچ جایی رو ندیدم که با این قیمت همچین امکاناتی رو بده. ایشون قبلا هم از این گونه آفر ها خیلی دادن. این تجربه شخصیمه که سایتهایی که پلنهای نامحدود یا بسیار بالا در نظر میگیرن دنبال یک بهانه هستن تا بلافاصله ساسپندتون کنن. شما حتی نمیتونید یک فایل 100 مگابایتی رو رو هاست داشته باشید چه برسه به لیچ و ...
من هم شما رو نمی شناسم .;)
من دیدم ارزون تر این رو هم دیدم ( صد رحمت به ما ! ) :67:
ما هیچ وقت فضا رو نامحدود ندادیم و نمی دیم !
ما تضمین می دیم و اگر مشکلی پیش اومد راه های قانونی برای پیگری هست .:107:
شما 249990 مگابایت رو به محض خرید هاست آپلود کنید .
سوالی بود با شماره 09139179335 تماس بگیرید .
با تشکر
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 07:17 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
lovelife
شما منفی نگر نباشید اومدن کاری مثل بلو هاست کنند
سلام . ببخشید دوست عزیز متوجه منظروتون نمی شم ؟
بره بکاپ گیری مشکلی ندارید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
arashdn
بره بکاپ گیری مشکلی ندارید؟
سلام دوست عزیز .
سرور بک آپ داریم
سلام
مشخصات سخت افزار رو نگفتین
یعنی این 250 گیگ رو باید اف تی پی آپلود کنیم؟ :d
میشه برای سرور بک اپ ازش استفاده کرد؟ آپلود با اف تی پی منظورمه . بک اپ گیری روزانه سی پنل را روی این ست کنم؟
میتونم با اف تی پی روش 250 گیگ فیلم آپلود کنم و لینک مستقیم بدم؟
شما شرکت دارین ؟ آدرس دفترتون رو میدین؟
کدوم آدمه عاقلی 250 گیگ رو میده سالیانه 50 هزار تومان ؟!
فکر کنم ازتون یک گیگ بگیریم 200 300 تومن بدیم کافی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
goldstar
سلام
مشخصات سخت افزار رو نگفتین
سلام . بببخشید ، سرور روی کارو هست
16 گیگ رم
4 ترابایت هارد ( قابل افزایش تا 11 ترابایت )
3.2 گیگاهرتز
پورت 1 گیگابیت
موفق باشید .
---------- Post added at 11:19 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
delta
یعنی این 250 گیگ رو باید اف تی پی آپلود کنیم؟ :d
نه !
فقط عمل لیچ انجام نشه !
توضیحات بیشتر : 09139179335
---------- Post added at 11:25 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
faraz4u
میشه برای سرور بک اپ ازش استفاده کرد؟ آپلود با اف تی پی منظورمه . بک اپ گیری روزانه سی پنل را روی این ست کنم؟
میتونم با اف تی پی روش 250 گیگ فیلم آپلود کنم و لینک مستقیم بدم؟
شما شرکت دارین ؟ آدرس دفترتون رو میدین؟
سلام خدمت دوست عزیز
برای بک آپ بهتره با پرداخت 30000 تومان در ماه یه هارد اختصاصی 500 گیگ بگیرید . ولی برای این کار هم میشه استفاده کرد !
در صورتی که عمل لیچ و از این دسته انجام نشه مشکلی نیست
بله هم و خیر هم : شرکت مخصوص هاست نه ! ولی شرکت فروش پهنای باند و خدمات اینترنتی
---------- Post added at 11:26 PM ---------- Previous post was at 11:25 PM ----------
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
alborzhost
کدوم آدمه عاقلی 250 گیگ رو میده سالیانه 50 هزار تومان ؟!
فکر کنم ازتون یک گیگ بگیریم 200 300 تومن بدیم کافی هست
ما کسی رو مجبور نکردیم که بخره آدم عاقل !
یه گیگ ما هم دوست عزیز 5000 تومان سالیانه هست
این فروش ویزه هست و تعجبی هم نداره
بازهم خوشحال می شم جوابگو باشیم