دوست عزیز
تهمت نزنید،
در پست ها قبلی اشاره کردم،
اگر بنده *** نباشم ، از تهمتی که به بنده و وقت بسیار زیادم زدید نخواهم گذشت
موفق باشید ،
نمایش نسخه قابل چاپ
امکانات جدید
سیستم تیکت به صورت کاملا پیشرفته
امار
دانلود بسیار سریع وی ای پی با لینک مسقتیم و بدون یوزر پسورد
جلوگیری از مولتی ای پی
گزارش دانلود ها
اجازه دادن دانلود رایگان فقط برای اعضا
عضو گیری رایگان
جدا سازی گزارش دانلود مهمان ها و کاربران مهمان
و امکانات دیگر
همچنین میتوانید امکانات مورد نظر خود را سفارش دهید
دوست گرامی ، کپی برداری کپی برداری هست. حالا میخواد متن باشه یا هر چیزی. اون قدر احترام برای کار خودتون قائل نشدید که توضیحات رو از خودتون بنویسید!
شما به 4 کلمه متن رحم نکردید! اگر دمو هم میزاشتیم شما قالب رو کش میرفتید...
قطعا از این کار شما (کپی برداری متن) راضی نیستیم.
خوشحال میشم برنامه نویسان سیستم ارزون طراحی کنن. تنها دلیل شرکت در این تاپیک این بود که شما متن رو کپی کردید!
با احترام و موفق باشید.
دوست عزیز
بنده عنوان کردم
امکانات ( بر اساس همون اسکریپت vip 2 بیان میکنم )
بنده برای شما احترام قائل شدم و به طور علنی عنوان کردم که از ایده های ( به امکانات شما به عنوان یک سوال برنامه نویسی نگاه کردم و از پایه نوشتم و کپی برداری نشده است دوست عزیز ) شما استفاده کردم ،
متاسفم بابت تهمت هایی که میزنید ، اگر اینقدر مطئنید که اگر دمو میزاشتید کش میرفتم جایی بحثی توش نیست ، ولی اگر چنین نباشید بنده هم از تهمت هایی که به بنده زدید نخواهم گذشت
بنده احترامی که به شما ( و نه به خودم ) رو گذاشتم رو با جواب زیبایی بیان کردید ، ممنون از یاداوری که نیازمند احترام نیستید
متن رو به زودی عوض خواهم کرد ، متاسفم که بسیار از ادم ها درخور احترام نیستند،
پ.ن : http://demo.vipersian.ir/ این هم دمو شما که اگر میگذاشتید بنده قالبش رو بر میداشتم ! ، دوست عزیز بنده اگر قصد ریپ اسکریپت شما رو داشتم تا الان اینکارو میکردم ، واقعا متاسفم برای شما که اینجور به دیگران تهمت میزنید ، فکر کنم برای همگان معلوم شد چه کسی برای خود احترام قائل نمیشود، با این حال من حتی کپی رایت قالب vip v1 رو که رایگان هست برنداشتم و ازون قالب استفاده کردم
موفق باشید،
یعنی این اسکریپت رو 60 تومان میفروشی؟ ایراد و باگ و.. هم نداره؟
به عنوان توضیح تکمیلی به دوستانی که بنده را *** یا بدون شخصیت بیان کردن ، و دیگر دوستان :
بنده هیچ علاقه ای به کپی کردن اسکریپت دیگران ندارم ،
2 نفر به بنده گفتن این اسکریپت رو میتوانید بنویسید ایشون خیلی قیمت رو بالا میده ، و واقعا در حد ما نیست که پرداخت کنیم،
قرار بر این شد بنده این اسکریپت رو برای انها بنویسم ، با هزینه کمتر و با پیشنهاد خود آنها به صورت عمومی اسکریپت رو بفروشم،
بنده قصد توهین ، ***ی ، ندارم و در بین شما اساتید برنامه نویسی کوچیک ترین هستم ، شما بزرگترین ما پست های شما رو هم تشکر میزنم تا باورتان شود !
اگر رضایت انها نبود این اسکریپت محفوظ میماند ( بنده چنین ادمی نیستم که کپی بزنم ، یا ریپ کنم اینقدر شعور هم بالا هست که به دیگران هم چنین تهمت هایی نزنم )
با توجه به رضایت مشتریان برای جبران هزینه کمتری که از انها گرفتم این اسکریپت عمومی شد
لطفا اگر میخواهید گران بخرید یا هر مشکلی دارید در این تایپک اعلان نکنید ،
-----------------------------------------------------------------------------------------------
در نهایت اضافه میکنم این اسکریپت با سلایق شخصی 2 نفر نوشته شده است
برای شما به سلایق شما ویرایش خواهد شد ،
کافی هست بگویید چه امکاناتی نیاز دارید بنده برای شما تا حد توان اماده میکنم ،
از نظر بنده بهتر هست برای اینکه اسکریپتی به صورت کد شده و عدم تغییر داشته باشید ، اسکریپتی کاملا متن باز ، با امکانات دلخواه خودتان داشته باشید،
موفق باشید
علی اکبر،
خود ویندوز با اون عظمت باگ داره و اصلاح میشه
ولی تا جایی که بنده تست کردم خیر،
اپدیت ها به صورت رایگان ارائه خواهد شد
عرض کردم حدود 60 ت ، با اضافه شدن امکانات مبلغ مسلما بیشتر خواهد شد ، شما به بنده بگید چه امکاناتی میخواین تا کامل بهتون بیان کنم
ولی مطمئنا با تمام ویرایش های شخصی و امکانات دیگر از 75 بالا تر نخواهد رفت
بازهم بستگی به شما دارد که چه انتظاری دارید
با سلام
میشه توضیح بدید این اسکریپت روی ویندوز نصب خواهد شد یا خیر ؟
یک سوال دیگه امکانش نیست شما به سرور اختصاصی دسترسی داشته باشید میشه خود ما نصب کنیم ؟
امکانات جدید
جدا شدن پوشه ادمین از کاربران
اضافه کردن اخبار در 3 قسمت ( بالا سایت ، پایین سایت ، و کنار سایت )