پاسخ : Vps|هلند مخصوص دانلود/ آپلود|200 گیگ هارد پرسرعت raid 10 | پهنای باند نامحدود| فقط 5 عدد|2 پردازنده ی فیزیکی|
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingxerxes
من 300 گیگ هارد میخوام با 2یا 4 گیگ رم و سی پی یو خوب برای نصب iis برای سایت
قیمت؟
سلام
با واحد فروش تماس بگیرید: sales@novinvps.net
بستگی به بودجتون داره ، هرچه هزینه ی بیشتر بدید ما سرویس با کیفیت تر ارائه میدیم.
پاسخ : Vps|هلند مخصوص دانلود/ آپلود|200 گیگ هارد پرسرعت raid 10 | پهنای باند نامحدود| فقط 5 عدد|2 پردازنده ی فیزیکی|
تایید میشن. بعضی وقتا سریع جواب تیکت میدن، بعضی وقتا دیر. ولی یکی از کارمنداشون ( حسن آقا ) واقعا خوب پاسخ میدن.
موفق باشین
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
berkehost
تایید میشن. بعضی وقتا سریع جواب تیکت میدن، بعضی وقتا دیر. ولی یکی از کارمنداشون ( حسن آقا ) واقعا خوب پاسخ میدن.
موفق باشین
سلام
ممنون البته اینحا فکر کنم بچه های تیم 3-4 نفر اسمشون حسن هست
انشالله همیشه راضی باشید.
;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
novinvps.com
سلام
ممنون البته اینحا فکر کنم بچه های تیم 3-4 نفر اسمشون حسن هست
انشالله همیشه راضی باشید.
;)
حسن کریمیان ;)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hamedmj
حسن کریمیان ;)
سلام
بله اقای کریمیان از نفراتی هستند که قبل از بنده بودند و با اقای معلمی کارو شروع کردند در کنار تیم و جز قدیمیترین ها و با تجربه های تیم هستند
سلام
با توجه به اینکه گنجایش این سرورها 7 روزی بود که پر شده بود
3 سرور جدید از LeaseWeb هلند ، تهیه شد .
سلام
یک سرور تکمیل گردید
2 سرور دیگه باقی مونده.