پاسخ : نیازمند شارِژ حساب ریسلر کلاب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
تایید میشه... ولی نمایندگی های اصلی WebMoney به خاطر شرایط نا مساعد ارزی کناره گیری کرده اند و پیدا کردن یک نمایندگی مطمئن در ایران جهت دریافت تاییدیه تا سطح حداقل Personal Passport کار سختی به نظر می رسه...
به هر صورت هر کسی برای ایشان پرداخت را انجام می دهد (حال از هر طریقی)، دفعات بعدی هم می بایست به همین فرد مراجعه شود و از همان طریق پرداخت صورت بپذیرد.
مطمئن هستید؟! :39: "دفعات بعدی هم می بایست به همین فرد مراجعه شود و از همان طریق پرداخت صورت بپذیرد."
پی پال کارمز زیادی دارد
پیمان ایشالا شارژ میشه یکی برا من فری میزنی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
مطمئن هستید؟! :39: "دفعات بعدی هم می بایست به همین فرد مراجعه شود و از همان طریق پرداخت صورت بپذیرد."
پی پال کارمز زیادی دارد
بله دوست عزیز، چند بار برای دوستان ما رخ داده این قضیه که پس از تماس تلفنی با این شرکت در هندوستان و بحث طولانی و فهماندن شرایط ایران به آن ها و نیز ارسال مدارک موفق به رفع قضیه شدیم. دامنه ها را Block کرده بودند و درخواست Verify کارت اعتباری و شخص پرداخت کننده را داشتند که معمولا میسر نیست و هیج دسترسی جهت Move کردن یا Transfer یا تغییر Nameserver یا حتی تمدید دامنه ها و ... وجود نداشت در این مدت.
فکر می کنم فقط در صورتی که با کردیت کارت پرداخت بشه درخواست مدارک برای کردیت کارت می کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
بله دوست عزیز، چند بار برای دوستان ما رخ داده این قضیه که پس از تماس تلفنی با این شرکت در هندوستان و بحث طولانی و فهماندن شرایط ایران به آن ها و نیز ارسال مدارک موفق به رفع قضیه شدیم. دامنه ها را Block کرده بودند و درخواست Verify کارت اعتباری و شخص پرداخت کننده را داشتند که معمولا میسر نیست و هیج دسترسی جهت Move کردن یا Transfer یا تغییر Nameserver یا حتی تمدید دامنه ها و ... وجود نداشت در این مدت.
در مورد پرداخت های پی پال حتما باید Verify بشود بار اول در پرداخت های دیگر زیاد پیگیر نیستند ولی اگر Verify نکنید به زیبایی از خجالت در میان
وبمانی فکر نکنم اینطور باشه؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezahesami
فکر می کنم فقط در صورتی که با کردیت کارت پرداخت بشه درخواست مدارک برای کردیت کارت می کنند.
صحبت ایشون درست هست.
برای بقیه درگاه های پرداخت مشکلی پیش نمی آید که چند نفر مختلف پرداخت کنند.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irpdf
صحبت ایشون درست هست.
برای بقیه درگاه های پرداخت مشکلی پیش نمی آید که چند نفر مختلف پرداخت کنند.
مواردی که من دیده ام مربوط به PayPal و نیز Credit Card بوده... بقیه رو خبر ندارم...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
≡ ALEX ≡
مواردی که من دیده ام مربوط به PayPal و نیز Credit Card بوده... بقیه رو خبر ندارم...
در مورد کارت اعتباری فرمایش شما درست است ولی در مورد paypal فکر کنم تا الان بیشتر از 10 نفر با اکانت های مختلف حساب ما رو شارژ کردن بدون اینکه تایید هویت بخواهند و یا مشکلی پیش بیاید!
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
irpdf
در مورد کارت اعتباری فرمایش شما درست است ولی در مورد paypal فکر کنم تا الان بیشتر از 10 نفر با اکانت های مختلف حساب ما رو شارژ کردن بدون اینکه تایید هویت بخواهند و یا مشکلی پیش بیاید!
بار اول حتما باید وریفلای کنین پرداخت های دیگر به موقع پیگیری میکنن :) بهتر هست همیشه با حساب معتبر پرداخت کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
i-whost
بار اول حتما باید وریفلای کنین پرداخت های دیگر به موقع پیگیری میکنن :) بهتر هست همیشه با حساب معتبر پرداخت کنید
حساب معتبر با وریفای حساب دو تا بحث جدا میشه!با حساب غیر معتبر هر سایت معتبری احتمال ۹۹ درصد مشکل ایجاد بکنه اما اینکه با حساب معتبر پرداخت بشه و درخواست مدارک بشه معمولا اتفاق نمیافته.در مورد ریسلرکلاب من حساب دوستان زیادی رو که قبل از من هم با همکارای دیگه کار کرده بودند شارژ کردم و الان هم بعضا پیش میاد موجودی ندارم یا قیمت من مناسب نیست و دوستان با شخص دیگه ای انجام میدن و مشکلی پیش نیامده.اما در مورد حساب خودم با کردیت کارت پرداخت کردم به خاطر اینکه آی پی من ایران بود و حساب متعلق به ترکیه درخواست تایید اطلاعات پرداخت شد.
این تجربه شخصی من هست ممکنه اشتباه هم باشه