پاسخ : █بهترین آفرهای سرور مجازی █ کانفیگ رایگان █ از 7 کشور و بهترین دیتاسنترها
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hpnn.wm
سرویس ای نت رو به صورت رایگان می دید ?
(لایسنس و کانفیگ)
این مورد خیلی تخیفف اراده شده کانفیگ رایگان (56) تومان بوده و ک..شن رایگان (35) تومان بوده لایسنس پلان A با قیمت ویژه 35000 تومان ماهانه نامحدود آنلاین می باشد.
پاسخ : █بهترین آفرهای سرور مجازی █ کانفیگ رایگان █ از 7 کشور و بهترین دیتاسنترها
تو اعلامیه سایتتون زدید از هرگونه سرویس که برای فففف+ی.ل ش:کن باشه معذور هستید و تیکت هایی که در این مورد (پروتکل) باشند رو مستند نگهداری میکنید پس چجوریه که در پست اول نوشتید این موارد رو انجام میدید؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ostadomid
تو اعلامیه سایتتون زدید از هرگونه سرویس که برای فففف+ی.ل ش:کن باشه معذور هستید و تیکت هایی که در این مورد (پروتکل) باشند رو مستند نگهداری میکنید پس چجوریه که در پست اول نوشتید این موارد رو انجام میدید؟
تشکر میکنم از سوال بجاشما! بله همینطور هست پشتیبانی از پروتکل ها و ... توسط چندین از همکاران ما در خارج از ایران که در حواله ها و.. به ما کمک می کنند نیز انجام خواهد شد و سایت پشتیبانی برای کاربر ارسال خواهد شد !
و کلیه لایسنس ها و... مربوط به این دوستان هست با ما همکاری میکنند و آفرهای ویژه ای فکر میکنم بیش از 50% تخفیف هست را به کاربران خود ارائه میکنیم همراه با پشتیبانی
سلام
قریان من 2 تا سوال داشتم
اول اینکه داستان کانفیگ کلیه پروتکل ها به صورت رایگان چیه ؟ و دقیقا شامل چه پروتکل هایی میشه.
چون توی وبلاگ همه چیز تقریبا پولی بود.
دوم این تخفیف دائمی هست یا فقط ماه اول ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miskoolak
سلام
قریان من 2 تا سوال داشتم
اول اینکه داستان کانفیگ کلیه پروتکل ها به صورت رایگان چیه ؟ و دقیقا شامل چه پروتکل هایی میشه.
چون توی وبلاگ همه چیز تقریبا پولی بود.
دوم این تخفیف دائمی هست یا فقط ماه اول ؟
در مورد پروتکل ها لطفا در سایت 7it.us/portal/ تیکت کنید یا با اکانت یاهو ایشون ibsng2ibsng صحبت کنید
در مورد تخفیف ها بله همه به صورت دائمی هست
در █ OFFER B █ از هر دو کشور ip میدهید؟
بله از هر 2کشور سرور میدیم نه ای پی!
میدونم منظور شما این هست که 1سرور با 2 ای پی ارائه بشه به صورت که سرور امریکا بگیرید ای پی سویس هم در اون پینگ بده خیر این امکان رو نداره سرورها در دیتاسنترهای جداگانه هست
و رنج ای پی جدا
ممنون ولی من متوجه نشدم !
شما یعتی ریسلر ایشون هستین ؟
جریان 7it.us/portal/ چیه ؟ جریان اون وب لاگه چیه ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hosinaa
در مورد پروتکل ها لطفا در سایت 7it.us/portal/ تیکت کنید یا با اکانت یاهو ایشون ibsng2ibsng صحبت کنید
در مورد تخفیف ها بله همه به صورت دائمی هست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
miskoolak
ممنون ولی من متوجه نشدم !
شما یعتی ریسلر ایشون هستین ؟
جریان
7it.us/portal/ چیه ؟ جریان اون وب لاگه چیه ؟
خیر همکار هستیم! تخفیف ویژه لایسنس ها همراه با سرورهای مجازی خودمان ارائه میکنیم در غیر اینصورت قیمت لایستس ها به صورت سایت هست
ممنون اگه میشه اینو تست کنید یه عکس بگیرید برام
اگه میشه تست کنید ببینید سرعت اپلود با این برنامه توی rodfile یا hipfile چقدر هست
http://z-o-o-m.eu/down/FileUploader.exe
ترجیحا روی ویندوز 2003 و کشور سوییس تست کنید..
ممنون