مشکل از هاسته..
ممکنه با یه سیستم آلوده وارد ftp شده باشی و اون یه فایل php رو آلوده کرده باشه و با کمک همون فایل php فایل های js رو آلوده کنه.... .
نمایش نسخه قابل چاپ
مشکل از هاسته..
ممکنه با یه سیستم آلوده وارد ftp شده باشی و اون یه فایل php رو آلوده کرده باشه و با کمک همون فایل php فایل های js رو آلوده کنه.... .
مشکل از شخصیه که با ftpمیاد یا هاسته ما مشکل داره؟
اگه باقی سایت ها همچین مشکلی دارن (که بعید میدونم) مشکل از هاسته
وگرنه مشکل از سیستم کسیه که به اف تی پی کانکت شده
قبلا مشکلاتی تو همین مایه هارو تجربه کردم..
بعد از نصب ویندوز اولین کارم نصب یه انتی ویروس (nod32) از روی سی دی نه هارد
و آپدیت کردن آنتی ویروس و چک کردن سیستم بود
بعدش هم همه فایل های روی هاست رو بعد از گرفتن بکاپ پاک کردم
مجددا وردپرس رو دانلود کردم و ریختم روی هاست
فایل کانفیگشو رو تنظیم کردم و وبلاگ راه افتاد
بعد هم کم کم باقی فایل هایی که روی هاست داشتمو رو سیستم باز کردم و کدهایی که اضاف شده بود رو پاک کردم و ریختم روی هاست
فقط فایل های index.php و index.html و index.htm آلوده شده بوده
البته ممکنه این کاری که گفتم جواب نده و این یعنی اینکه دیتابیس آلوده شده...
6 دفعه1 ماه پیش پاک سازی کردم
1 ماه اوکی بود تا اینکه سایتشو دیشب آپدیت کرد
خب من طبق آموزش سايت وردپرس يه قالب بي ابزارك رو ابزارك دار كردم ناجور شد المان هاش بهم ريخت
حالا براي تغيير يه قالب ورد پرس از Dreamweaver CS4 استفاده كنيم خوبه به چه شكل تو برنامه كل قالب وردپرس رو مشاهده و تغيير بديم؟ (يه نرمافزار بود الان ندارم قالب رو باز ميكرد تغيير ميداديم كدهاشو تغيير ميداد)
woshka جان ، قبلا در مورد اینطور ویروسها که اغلب خودشون رو تو فایلهای Js نفوذ میدن ، تو سایت phpnuke بطور کامل گفته بودم، که سر و ته قضیه بر میگرده به اینکه فایلهای مهم و اصلی سایت رو حق دسترسی محدود مثل 444 و یا 440 بگذارید ، بدترینشون هم یه زمان Gumblar بود که الان هم تو بعضی سایتها هست !
بعید میدونم تو دریم ویور بشه قالب رو مشاهده کردنقل قول:
خب من طبق آموزش سايت وردپرس يه قالب بي ابزارك رو ابزارك دار كردم ناجور شد المان هاش بهم ريخت
حالا براي تغيير يه قالب ورد پرس از Dreamweaver CS4 استفاده كنيم خوبه به چه شكل تو برنامه كل قالب وردپرس رو مشاهده و تغيير بديم؟ (يه نرمافزار بود الان ندارم قالب رو باز ميكرد تغيير ميداديم كدهاشو تغيير ميداد)
مگر اینکه پلاگینی برای این کار وجود داشته باشه که من در جریانش نباشم..
اسم اون نرم افزاری هم که میگین به احتمال 90% آرتیستیر Artisteer هست
چون تنها نرم افزاری که من در این زمینه میشناسم که این قابلیت رو داره همینه
البته من تاحالا باهاش کار نکردم ...
سلام
به نظر دوستان ميشه اين قالب رو ابزارك دار كرد؟
يه توضيحي تو سايت وردپرس بود انجام دادم نشد!
من براتون انجام میدم سرم شلوغه ولی سعی میکنم در 48 ساعت اینده اوکی بشه