تا وقتی 99% کاربرای ایرانی دنبال سرویس اقتصادی هستن به مرور پشیبانی همه سرویس دهنده ها سست و سستر خواهد شد
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
به دو دليل زياد به اين نظر سنجي توجه نكنيد
1- اكثرا سرويس دهنده هستند
2- كافيه يك دوستي به هر دليل منطقي و غير منطقي ناراضي باشه شده باشه با چند تا اكانتم بياد نظر منفي ميده .
استارتر جان شما حرفِ اینا رو که میگن به این نظر سنجی اهمیت نده رو جدی نگیر :71: اینا چشه دیدنِ بقیه رو ندارن
همین جوان سرور رو نگا :دی عقده ی تایید داره :71:
دوست عزیز ...
من سرم بیشتر از شما درد می کنه برای بحث منطقی :101:
باید خدمتتون عرض کنم که تا زمانی که بیشتر فروشنده ها به دنبال ماهی گیری از آبی گل آلود و بدون نظارت هستند و از عدم دانش فنی عموم مردم سوء استفاده می کنند ، امثال من یا بهتر خدمت تان عرض کنم : حرفه ای های کامپیوتر به هیچ عنوان تسلیم پروپاگاندای بعضی فروشنده ها نخواهند شد و از همان مفاهیمی که شما آن را نامتعارف قلمداد می کنید برای خرید موفق استفاده خواهند کرد.
همین جناب Scene Access که صحبت شما را در این تاپیک تایید می کنند ، در تاپیک زیر که یک تاپیک کاملا آموزشی بود قصد داشتند سرویس های غیر اقتصادی خودشان را به بنده معرفی کنند :
یک هم چنین رفتارهایی باعث می شود تا امثال من ، خیلی خوب در مورد بعضی مسائل قضاوت کنند.کد:http://www.webhostingtalk.ir/f56/75722/
بهتره کمی منصف باشیم و در صحبت های خودمان منطق و عقلانیت بیشتری به خرج دهیم...
با تشکر از شما
نظر سنجی کماکان ادامه دارد...
با کمال احترام شما باید از خداتونم باشه که از ما و امثالمون سرویس داشته باشید;;)جدیدا سروسی هم که اورسل نشده باشه با عنوان غیراقتصادی مطرح میشه:71:دوستان یادبگیرید
تایپیک هم هرچه بنویسید دیگه ادامه نمیدم چون ارزش وقتشو ندارید
موفق باشید :53:
اصلا بحث من سر اورسل شدن یا نشدن و یا اقتصادی و غیراقتصادی بودن نبود...
من در یک تاپیک بخش آموزشی درخواست کمی اطلاعات دادم و شما اومدی گفتی که جواب سوالات رو من در یاهو میدم...
بعد شما در چت یاهو به عنوان اولین کلمه اعلام میدارید که من چقدر می خوام هزینه کنم ؟
به نظر شما جواب من که در بخش آموزشی فقط به دنبال کمی اطلاعات بودم همین بود ؟
به نظرت این رویکرد امثال شما در چنین موقعیتی منطقی است ؟
دوستان لطف کنید به جای بحث و .. نظر خودتون رو ارائه بدید .
الان شما نگاه کن دیتاسنتر xlhost یک دونه آیپیش 6 - 7 تومن با ما در میاد .
الان یک سرور اختصاصی با هزینه پایین این دیتاسنتر بین 89 تا 149 دلار هست . شما این رو در قیمت روز دلار که الان 3750 تومان هست ضرب کن ببین چقدر هزینه درتمدید ماهیانه میشه .
اون شخصی که میاد وی پی اس 2 گیگ رم ایکس ال هاست رو 10 هزار تومن میده من حساب کردم هرچقدر هم اورسل کنه بازم نمیتونه از پس قیمت آیپی بر بیاد !
خب ، یکی بجای بحث بیاد این موضوع رو برای من توضیح بده :|