پاسخ : سرویس های ارتباط نوین واگذار شد
شما می توانید با تلفن مستقیم بخش پشتیبانی به شماره 88774141 تماس بگیرید و یا در قسمت help desk سایت در ادرس پشتیبانی میزبانی وب help webhosting,help domain,help server,آموزش میزبانی درایران،آموزش ثبت دامین،domain iran,iranwebhosting,میزبانی وب ایران درخواست خود را ارسال کنید.
تمام سایتها و دامنه های شرکت نوین به شرکت کاراهاست منتقل شده است. و پنلهای cpanel به Plesk تبدیل شده اند.
یکی از کاربران امروز با ما تماس گرفت و اذعان کرد که قصد انتقال 10 دامین رو از شرکت Enovin به پنل خودش در مایا هاست داره. اما هنگام تماس با شرکت کارا به این شخص گفته شده که پنل دایرکتی تا 60 روز بسته شده و امکان دادن کد EPP وجود نداره و امکان ارایه کنترل پنل به ایشون نیست!!! همچنین ظاهرا دامین ایشون بایستی سریع تمدید می شده.
از متولیان این شرکت خواهشمندم صحت این مطلب را تایید یا آن را تکذیب کنند.
این آخریها واقعا مشکل داشتند و 2 بار هم به دلیل تحریم سی پنل علیه ایران کل هاست های من با بکاپ پریدند . تنها خوبی که شرکت ارتباط نوین داشت این بود که قیمت دومین و هاستش واقعا مفت بود .ولی از نظر کیفیت و پاسخگویی واقعا تعطیل بودند. من حدود 100 سرویس هاستینگ داشتم که با انتقال به شرکت فراکارانت یا بهتره بگم www.karaIT.com حدودا 50 درصد قیمتش نمایندگی فروش هاستشون بالاتر از ارتباط نوین بود ولی واقعا کیفیت خدمات فروش و پس از فروششون حرف نداشت .
اولش با مدیر بازرگانی شرکت دعوام شد چون 1000 تومانم تخفیف نمیداد میخواستم کل سرویسهامو ببرم یه شرکت ارزونتر مثل رادکام یا پارس دیتا ولی ناچار شدم فراکارانت تمدید کنم .
بعد از تمدید هم واقعا با کارت تخفیف دومینشون و نرم افزار اینترانت برای مدیریت خرید مشتریها حال کردم .
نمیدونم دوستان چرا نظرات متناقض میدند راجب شرکتهای هاستینگ معروف چون به نظر من تمام اونهایی که گنده شدن تو بازار لابد یه چیزی داشتن که گنده شدن.
یک خبر جدید دیگه هم داریم اونم اینه که فراکارانت آذر هاست رو هم خرید .
فکر کنم میخواد مثل شرکت آمریکایی ها یکی یکی شرکتهایی که توان سرویس دهی رو ندارند بخره .
نمایندگی حجمی وب هاستینگ کانادا ویندوز و لینوکس . گروه فراکارانت