ان شالله که جواب میدهند هاستینگ خوبی هستش و سرور های اختصاصی خیلی خوبی میفروختند
نمایش نسخه قابل چاپ
ان شالله که جواب میدهند هاستینگ خوبی هستش و سرور های اختصاصی خیلی خوبی میفروختند
قیمتاش کمی بالاست ولی کیفیت و آپ تابم خوبی داره
ولی پشتیبانی صفر ( منظورم صفر مطلق هست )
من به شخصه دیگه ازشون خرید نکردم چون کیفیت خوب فقط ملاک نیست و پشتیبانی هم واقعا توی این کار مهمه
به نظر من توی یه خرید از اینترنت پشتیبانی همه چیزه.شرکتی که شپتیبانی نداره یعنی چیزی نداره.
من از شرکت اذر انلاین سرور مجازی داشتم و اون موقع واقعا هم پشتیبانیشون عالی بود و هم کیفیت محصولاتشون
ولی به نظر من به خاطر افزایش مشتری هاشون بود ای کاش با افزایش مشتری ها پشتیبانیرو قویتر میکردن اگه این کارو میکردن واقعا ب نظر من یک شرکت ایده ال بود.
با سلام من هم چند روزیه از این سایت سرویس گرفتم مبلغ رو هم پرداخت کردم ولی سرویسم فعال نشده میشه راهنماییم کنید که چیکار کنم؟
اگر که جواب نمی دهند پس دارن یه ابی رو پول شما میخورن تا از گلو پگایین بره
چطوری میتونم پولم رو برگردونم
از ابتدای سال جدید تا بحال 4 مشتری نزد ما از آذر آنلاین اومدند و دامنشون رو ثبت کردند جالب اینکه دامنه ای که سفارش داده بودند در آذرآنلاین هنوز آزاد بود! براشون ثبت کردیم اونها هم قرار بود درخواست مانی بک بدن دیگه در جریان ادامه کار نیستم. شاید در نوروز پشتیبانی ندارند.
موفق باشید.
من هم بسیار ناراضی هستم از پاسخگوییشون
ضمن اینکه به خودشون هم گفتم ناراضی هستم.
1 سالی هست این شرکت خیلی بی مسئولیت هست درمقابل مشتریاش ی سرویس داشتم کشت مارو پشتیبانی 0 خدماتشونم که ..!