دو بحث هست
1 - سرمایه ی شما
2 - علاقه و تجربه ی شما
این دو شرط را دارید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
دو بحث هست
1 - سرمایه ی شما
2 - علاقه و تجربه ی شما
این دو شرط را دارید؟
به نظر من اگه میخواید طراحی کنید یک بازی که سبکش به صورت استراتژیکی باشه ولی مثل جنگ خان ها,تراوین(خدابیامرز)و... مال قدیم نباشه,چون خیلی زیاد شدن
الان بهتره یه چیز برای زمان حال بسازید که مثلا به جای منجنیق تانک داشته باشه
از نظر من هم اصلا سمت فوتبال نرید چون الان دیگه جواب نمیده...
در ضمن سایت پیشگویی فوتبال هم خیلی خیلی جواب میده
خیلی هارو دیدم که توی اینجور سایت ها عضو هستند
شما خیلی راحت بعد از چند مدت که مطرح شدید پول جوایز رو از تبلیغاتتون در میارید و پلاس هایی که یوزر ها میخرن میشه درامد شما
سخت افزار خاصی هم نمیخواد و یک هاست نسبتا خوب براش کافیه
دوست من اگه واقعا از من میشنوید و دوستتونو دوست دارین به نظر من ارزش نداره حتی 2 زار واسه سایتای اگهی و کارت شارژ هزینه کرد:بخدا من فقط طبق تجربم میگم:نه شما منو میشناسین نه من شمارو فقط میخوام دیگران از تجربم بی نسیب نباشند:الان خودم هم یه سایت تبلیغی دارم با دو تا دامنه روش:قالبش حرف نداره :قالب ایستگاه جلوش لنگ میندازه:کلی واسش تبلیغ کردم و هزاران کار دیگه ولی متاسفانه این سایتا اصلا جواب نمیدن:ولی اگه اصرار دارین نصف قیمت با امکاناتی بیشتر از نسخه اصلیش میفروشم:اگه مایل باشین در خدمتم
بیشتر *****ینگ ایران رو ربات ها انجام میدن که بیشتر به کلمه های خاصی که میدونید حساس هستند,اینجور سایت ها رو باید کسی گزارش شونو بده تا برسی بشن که خیلی زیاد طول میکشه و یا اصلا نمیشن
ایشون میتونن از دامنه ir استفاده کنند که ایرانی ها خیلی بهش اطمینان میکنند و در صورت ف/ی/ل/ت/ر شدن میتونه یکی دیگه ثبت کنه که خیلی ارزون هست
سایت های شرطبندی شدنی نیست دیگه قدیما خوب بود الان نه
در مورد بازی انلاین اکسیژن جان
سرمایه تا حدودی دارم فعلا حداقل 7 ت دارم
علاقه که خیلی دارم
تجربه زیادی در این مورد ندارم اما پشتکارشو دارم
آیدی یاهو زیر را ادد کنید تا بیشتر صحبت کنیم
sherkatsarvit@yahoo.com