پاسخ : ترجمه این کلمات به انگلیسی
نقل قول:
نكن برادر نكن
توقع نداشته باشيد فعل و فاعل مفعول و ............. رو براتون كامل رديف كنه
هرچند كه از زمان ايجادش تا به الان خيلي پيشرفت كرده
گوگل پیشرفت کرده.اما اینو بدونید هنوز هم ایراد داره.خیلی ترفند ها هست که میشه گوگل رو گول زد و این سایت بزرگ رو سر کار گذاشت و ...:71:
پیشرفت کرده.اما به اون اندازه پیشرفت نکرده که ما بتونیم 100% بهش اعتماد کنیم
نقل قول:
گوگل پیشرفت کرده.اما اینو بدونید هنوز هم ایراد داره.خیلی ترفند ها هست که میشه گوگل رو گول زد و این سایت بزرگ رو سر کار گذاشت و ...:71:
پیشرفت کرده.اما به اون اندازه پیشرفت نکرده که ما بتونیم 100% بهش اعتماد کنیم
چيز بي نقص تو عالم ، خدا هست .
من به خودم هم 100 درصد اطمينان ندارم
بعد ما خودمون رو گول مي زنيم نه گوگل:71:
نقل قول:
بعد ما خودمون رو گول مي زنيم نه گوگل:71:
اگه من رتبه سایت خودم رو بالا ببرم خودم رو گول زدم
اگه سایت شما رو توی گوگل ببرم صفحه آخر چی؟:39:
ایرانی جماعت همینه دیگه
از یه سرویس 100% رایگان انتظار داره مثل یکی که بابت یه صفحه ترجمه 10تومن پول بگیره ، کار تحویل بده:|
شما فک میکنی گوگل اینقدر ضعف داره و شما آدم دانایی هستید برید یکی در حد همون گوگل رو بیارید بالا
شما بیا من سایت میدم ببر صفحه آخر
اگه بردی که ضررش با من اگه نبردی که کلا نت نیا
اوکی؟
البته بنده شک ندارم شما اگر چنین توانایی داشتی الان کل سایتای بزرگ ایران رو از بین برده بودید
بگذریم
شنیدم تو این تاپیک گفته شده گوگل هم اون طوری که می گن سایت بزرگی نیست..؟ درسته ؟
دوست من شما اگر حس می کنید که سایت بزرگی نیست یه سایت بالا دستش بیارید.. خدماتی که گوگل داره میده به اینترنت بی نظیره..
چه طور میشه بزرگ نباشه بعد اون وقت روزانه 32 میلیون دلار در آمد داشته باشه.. شاید از دید شما روزانه 32 میلیون دلار چیز کمیه..!!!!
نقل قول:
شما بیا من سایت میدم ببر صفحه آخر
اگه بردی که ضررش با من اگه نبردی که کلا نت نیا
اوکی؟
البته بنده شک ندارم شما اگر چنین توانایی داشتی الان کل سایتای بزرگ ایران رو از بین برده بودید
بگذریم
ببین.من گفتم که.سایت هایی رو میتونم اینجوری کنم که رتبه اونا کم باشه.سایت های بزرگ که نمیشه.البته همین سایت های کوچک هم 3تا6 ماه طول میکشه که ببرمش صفحه آخر
من آدم دانایی نیستم و مطمئن باش اگه تمام وب نویس های ایران رو جمع کنید نمیتونید یه سایت مثل گوگل بسازید.چون گوگل توی همه کشور های دنیا تعداد زیادی شرکت بزرگ داره
نقل قول:
شنیدن تو این تاپیک گفته شده گوگل هم اون طوری که می گن سایت بزرگی نیست..؟ درسته ؟
گوگل بزرگترین سایت دنیاست.اما اونقدر پیشرفته نیست که شما فکر میکنید.گوگل از رباط استفاده میکنه و رباط های گوگل در حد انسان نیستند