پاسخ : فروش عیدانه سرور مجاری رم 2 گیگ ماهانه 3 یورو( تقریبا ماهی 15 تومن) دیتاسنتر آمریکا
پاسخ : فروش عیدانه سرور مجاری رم 2 گیگ ماهانه 3 یورو( تقریبا ماهی 15 تومن) دیتاسنتر آمریکا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mahdi271
یه ای پی تست میخوام
پ.خ شد
فروش به صورت نامحدود ادامه داره
عزیز، من نگاه میکنم سایتتون رو 4 یورو هست انگار. قیمتش درسته یا من اشتباده میکنم؟
€ 3.00 Euro ماهانه + € 1.00 Euro هزینه تنظیم
یک یورو هزینه ستاپ داره که ماه اول هست
تا اونجا که بنده و خیلی از عزیزان خبر داره هتزنر پهنای باند نامحدود ارایه نمیده شما رو چه اساسی زدید ultimate ؟؟ :39: پس اگر فردا یکی 10 ترابایت تو یه ماه مصرف داشت بازم نامحدود رو میزنید ؟؟ :71: فکر نکنم! یکی هم اینکه 2 گیگ اشتراکی 512 اختصاصی رو میشه واضح توضیح بدید ؟! و در آخر مشخصات سرور اصلی رو میشه بزارید ؟
با تشکر
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
razavihost
به مناسبت فرا رسیدن نوروز باستانی تصمیم بر این گرفتیم که فروش ویژه جهت عیدانه داشته باشیم.
سرویس فوق با
2گیگ رم
اشتراکی بوده و تا 512 مگابایت تظمین میشود.
سرور ها از دیتاسنتری در آمریکا هستن.دیتاشاک نیست :دی
این مورد رو متذکر بشم که گارانتی بازگشت وجه ندارم.
سفارش
سیستم کریو رو هم با قابلیت تعریف با
اکسپایر تایم ( اکانتینگ ) بهتون میتونیم تحویل بدیم.(متصل شدن چند سرور کریو به یک سرور اکانتینگ)
به کلیه سفارشات پنل رستارت و روشن وخاموش داده میشه(در تعداد محدودیت نیست)
هر یورو 5150 تومن
هتزنر کیه؟
قابل توجه آمرکاست.
در مورد هتزنر هم بگم تا چند روز دیگه سرور های اختصاصی از ان دیتا سنتر با پهنای باند نامحدود و بالای 50 ترابایت سرور میدیم
سلام
اقا قیمتشو بگو تا ببینیم کی میخواد؟
اگه خوب باشه میخرم
سلام سرور كريو يكساله ميخوام