این مشکلو خود بنده هم داشتم
یخورده در شرایط اضظراری و فوری نیستن اکثرا
ولی از طریق live zilla پیام بذارید سریع تر به نتیجه میرسید تا تیکت باشه
نمایش نسخه قابل چاپ
این مشکلو خود بنده هم داشتم
یخورده در شرایط اضظراری و فوری نیستن اکثرا
ولی از طریق live zilla پیام بذارید سریع تر به نتیجه میرسید تا تیکت باشه
بالاخره دامین را در جای دیگری! ثبت کردم :71:
اذر انلاین الان 6 ماهه که داره دومین منو ثبت میکنه ولی فکر کنم هنوز به نتیجه ای نرسیده
کلا اذر انلاین تو خوردن پول حرفه ای هست
بعد از یک مدت خودشو کاملا به کاربرا نشون داده
قبل از عید که جواب نمیداد
الانم که دیگه بهونه داره اصلا نمیاد
خیر سرشون 3000 کاربرو پشتیبانی میکنن مثلا....:71::71:
الان حساب کاربریمو شارز کردن میگم برگشت بدید به حسابم تیکت رو میبندن:71: عجبز:71:
نارضایتی از کابرانش زیاد شده
یکی rasivell از کاربران همین انجمن
یکی behbod_m_2008 توی یاهو
http://bibaknews.ir/304377/%D8%A2%D8...%D9%86-%D8%9F/
شما دست به دست هم بدین می تونین دهنش رو سرویس کنید ولی حیف ما ایرونی ها مثل بقیه ملت های دنیا نیستیم در این زمینه
ببخشید تاپیک قدیمی بالا آوردم
اما تاپیکی که مربوط هست و باید به روز باشه تا کاربرای دیگه به مشکل برنخورن همین تاپیک بود.
من هم همین مشکل را داشتم و دارم.
6 ماه قبل یکبار 12 روز طول کشید تا یه دامنه دات کام ثبت کنن و در آخر هم دامنه رو از جای دیگه گرفتم و با اون مبلغ را به زور حسابم رو شارژ کردن و بعد اون به زور به حسابم برگشت زدن.
دلیلشون هم این بود که ارز بالا پائین داره و نمیتونن دامنه ثبت کنن ، اما نمیدونم چه ربطی به این داشت که یه تیکت هم جواب نمیدادن و پشتیبانی آنلاین هم همش میگفت مسئولش نیست ان شا اله فردا و ما میوندیم تا فردا بیاد!!!
خلاصه اینو گفتم اولین باره و توی کار پیش میاد و الان دوباره یه دامنه ثبت کردم و هزینشو واریز کردم و مبلغ از حسابم کم شد ، اما موقع برگشت به سایت پذیرنده ( آذرآنلاین) اروری به وجود آمد و سیستم whmcs پرداخت را ناقص تلقی کرد.
بهشون تیکت زدم و موضوع رو گفتم و برای تسریع توی کار عکس واریز با شماره پیگیری ، تاریخ واریز ، ساعت دقیق واریز و ... ر. ارسال کردم تا سریع تر رسیدگی کنن.
الان هم 6 روز گذشته تیکت رو جواب ندادن و پشتیبان آنلاین هم میگه باید مسئول مالی بررسی کنه و فردا انجام میشه و این فردا هم فعلا بعد از 6 روز نیومده!!
دوستان یعی کنن گول 2-3 هزارتومن ارزونی رو نخورن.
به شخصه آخرین همکاری من با آذرآنلاین بود.
الان هم دامنه رو از جای دیگه خریدم.
مدرک بزارید
جای بحث در انجمن در خصوص این موارد بهتر است با خوده پشتیبانی سایت در تماس باشید
چه مدرکی بزارم؟ این که تیکت رو جواب ندادن ، یا رسید پرداخت اینترنتی یا چیز دیگه یا همه شونو؟
دوست عزیز من میگم نه تیکت جواب میدن ، پشتیبانی آنلاین میگه با مسئول مالی یا مدیریت در تماس باش و از اون ور هم تلفنهاشون هم جواب نمیدن ، شما میگی با پشتیبانی در تماس باشید!!!؟
به غیر از این موارد راه دیگه پشتیبانی هم هست مگه؟