سلام
هنوز هم رایگانه عجله کن
توی سایت عضو شو تیکت درخواست بفرست تا دی ان سی رو بهت بده.دی ان سی رو روی دامنه ی خودت ست کن.
نمایش نسخه قابل چاپ
سيستمی که راهکارهای نوين ميده قابليت اضافه کردن درگاه های بانکی شما رو داره و درگاه بانک گردشگری هم به سادگی روش قابل فعال شدن هستش.
من از eways.ir گرفتم و خیلی خدمات خوبی هم میده این سایت هام هستن که ازشون گرفتم خرید شارژ رایتل | شارژ رایتل خرید شارژ | خرید شارژ همراه اول | خرید شارژ ایرانسل | اتوشارژ خريد شارژ همراه اول - خريد شارژ ايرانسل - خريد شارژ تاليا و خريد شارژ رايتل - خريد شارژ مستقيم
سلام , دوستانی که سایت شارژ میخوان در خدمتشون هستیم شبکه فروش قاصدک
قابل فعال شدن بر روی دامنه , ساب دامنه و همچنین سیستم فروش شارژ با درگاه بانکی خود شما 100 هزار تومان (در صورت فعالیت مناسب در طول یک ماه مبلغ گرفته شده برای سیستم برگشت داده میشه)
موفق باشید
دوستان ماژول بانک ملت را برای >> راهکارهای نوین فروش شارژ تلفن همراه کسی کد نویسی نکرده است؟ مازول ملت را سامان سیستم ارائه نمی دهد. اما اسکریپت رایگان جهت نصب در هاست ارائه می شود
خرید شارژ ایرانسل | خرید شارژ همراه اول | کارت شارز
این سایت هم همکاری در فروش داره !
کسی تست کرده ببینِ چجوریاست ؟
الان نزديك دو هفته هست در خواست دادم اصلا هيچ خبري نيستنقل قول:
والا من که از قبل عید از سایت eways درخواست دادم
دامنه ثبت کردم
دی ان اس هم ست کردم دامنه بالا نمیاد هنوز
کم کم دام منصرف میشم
يه بار هم زنگ زدم يه اقايي ورداشت كه كلي با هم خنديديم
اينطور كه مشخصه سرورشون پر شده :67:
و در خواست ها هم سر به فلك كشيده
خوب ديگه 48 ساعت كه هيچ فك كنم 4800 ساعت بايد صبر كنيم تا نوبتمون شه
من كه دارم منصرف ميشم ، دارم مي ميرم از بس كه التماسشون كردم فك كنم نظرشون اين باشه كه برم شركتشون اونجا خودم رو جلوشون بكشم يا اقدام به خودسوزي كنم تا نمايندگي بهم بدن
يعني يه دل پري ازشون دارم كه خدا مي دونه !!!!
سلام ,
دوستانی که میخوان سایت شارژ , همکاری در فروش و از وب سرویس فروش شارژ استفاده کنند میتونند از شرکت ما که یکیاز توزیع کنندگان رسمی ایرانسل هست استفاده کنند.
اکثر سیستم های فروش از وب سرویس ما دارن استفاده میکنند و ما آماده پاسخگویی به مشتریان جدید نیز هستیم !
لینک ما در ایرانسل : http://www.irancell.ir/Portal/Home/D...5-1c94e3a8637f
برای راهنمایی بیشتر میتونید از طریق یاهو یا تلفن با من در ارتباط باشید.