پاسخ : فروش ویژه نوروزی سرور مجازی - امریکا - انگلیس - فرانسه - آلمان -- ( تعداد محدود )
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Teranom
شما تو عکسی که گذاشته اید زدید 30 گیگ هارد با رم 1 22 تومان. تو سایت زدید 10 گیگ هارد. که درستش کردید.
سرعت vps به خصوص هارد چطوره؟
گفتم SAS هستند
میدونید که سرعت هاردهای SAS(Raid 1) خیلی بالا هاست
هارد SSDهم میتونیم ارایه بدیم
پاسخ : فروش ویژه نوروزی سرور مجازی - امریکا - انگلیس - فرانسه - آلمان -- ( تعداد محدود )
قیمتتون ثابت هست؟افت سرعت ندارید؟تست دانلود؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
etanol
قیمتتون ثابت هست؟افت سرعت ندارید؟تست دانلود؟
سلام
بله ثابت هست.
پورت ها ۱g اختصاصی هست. افت به هیچ وجه نداریم.
در ضمن تا ۲۴ ساعت backmoney داریم
ایشون تایید میشن
یه بزرگوار و آقا
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
bhessam
ایشون تایید میشن
یه بزرگوار و آقا
ممنون.
من که تا حالا از 2,3 نفر از آگهی دهندگان در " وب هاستیگ تاک "سرور گرفتم بد پشیمون شدم.نمیدونم این هندوانه ها بلافاصله بعد از پست اول هر تاپیک توسط دوستانشون رد و بدل میشه یا خودشون با آیدی متفاوت.جدیدآ وقتی می خوام سرور بگیرم تحقیق می کنم که اینجا تبلیغ نداشته باشه.البته منظورم به این تاپیک نیست کلی گفتم.
نمونه : yasnavps
کانفیگ کری*و هم انجام میدید(رایگان)؟کدوم ورژن؟ بر روی کدوم سیستم عامل؟
میزان CPU اختصاصی به هر سرور چند core و چند مگا هرتز هست ؟؟
حداقل سرعت دانلود و آپلود سرور چه مقدار است ؟؟