این قیمت هایی که شما میگید توی تهرانه من خیلی ها رو میشناسم که برترین طرح رو که در حد یک میلیون هست رو با 400 هزار تومان انجام میدن ، فکر شما فقط توی تهران و این فروم هست بقیه جاها هم سرچ کنید تا به نتیجه مطلوب برسید
نمایش نسخه قابل چاپ
این قیمت هایی که شما میگید توی تهرانه من خیلی ها رو میشناسم که برترین طرح رو که در حد یک میلیون هست رو با 400 هزار تومان انجام میدن ، فکر شما فقط توی تهران و این فروم هست بقیه جاها هم سرچ کنید تا به نتیجه مطلوب برسید
قضاوت کار خداست :|
ولی یکی که میاد یه طرحی میخواد میگه مثل سایت ایکس میخوام بعد میزنی میگه نه من دقیقا مثل اون میخوام همین اتفاقات پیش یاد
دلیلشم اینه که سفارش دهنده نمیدونه چی میخواد و هیچ ذهنیتی نداره از پرژه مورد نظرش
البته من زیاد ادعای طراحی ندارم
هرچی باشه ریپ کردن خودش یه دز+دیه یه طرفی که پول میده واسه یه قالب اختصاصی با فلان تومن بعد یکی با یک پنجم اون قیمت میاد اون قالب رو ریپ میزنه .خدایی ریپ زدن هنر نیس.
باشد که رستگارشویم
و خداوند Offline Explorer Enterprise
را آفرید :-|
دوست من
شمایی که دز.دی رو فقط تو ریپ کردن میبینی پس اینو بدون که اون ویندوزی که الان همه استفاده میکنیم یا استفاده مجموعه adobe یا مجموعه office یا خیلی از نرم افزار های دیگه که نسخه کرک شده استفاده میکنیم دز.دی نیست؟ اگر با ریپ کردن حق یکی یا یک تیم کوچیک ضایع میشه، با استفاده غیر قانونی از ویندوز حق چند نفر ضایع میشه؟؟؟؟
پس از دوستایی که فقط میگن ریپ کردن خوب نیست و ....... میخوام که اول برن نسخه اورجینال نرم افزار های روی کامپیوترشون رو بخرن و خودشون این کارو نکنن و بعد بیان بقیه رو نصیحت کنن...
با سلام به شما عزیزان
دوستان کپی رایت توی دنیای مجازی معنایی نداره ، این همه خودتون رو اذیت نکنید ریپ کردن که ساده ترین قسمت کپی رایت.
شما اگه جای اون شرکتا بودید که میلیون ها خرج نرم افزار ، بازی و سیستم عامل و... میکردید بعد میدید یوزرا کرکش میکنم و رایگان استفاده میکنند که تا حالا 100 بار سکته کرده بودید :71:
من بودم واسه این قالب هیچوقت بحث نمیکردم چه برسه به اینکه بخوام براش تاپیک باز کنم 8-|
سخت نگیرید ، اولش درد داره ولی بعدها عادی میشه :78: . (شوخی بود به دل نگیرید) :d
فایل پیوست 11903
دوستان ریپ زن، ریپ زدین مهم نیست حداقل یک زحمت بکشید جمله ها هم عوض کنید :71:
مشکل ما اینه که کپی قالب تو ایران مثل آب خوردنه و هیچ رقمه نمیشه شکایت کرد . ما خودکشی کردیم نتونستیم شکایت کنیم تنها به مطالب کپی گیر میدن نه قالب .
بهترین راه پیگیری : با دیتاسنتر هماهنگ کنید بگید فایل رو پاک کنند یا سرور رو ببندند .