شما که با دست اولا کار میکنید باید بدونید که شرایط رو. فقط به مدت زمان سرویس اون هم اگر درخواست بدید ، افزوده میشه. تازه اگر گارانتی 100% کرده باشن که معمولا نوشتن 100% network garantee . یعنی این آپتایم شامل گارانتی شبکه میشه نه خود سرور
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست عزیز سلام
خدمتتون عرض کنم که تا حدی حق با شماست . ولی بین دیتا سنتری مثل رد استیشن و به فرض دیتا شیک خیلی تفاوت هست
هم از لحاظ کیفیت و هم از لحاظ برند و ....
قطعات رد استیشن همه جدید و از شرکت دل هست
ببینید
هیچ چیز 100 % نیست . ولی دربین دیگر دیتا سنتر ها رد استیشن یکی از با کیفیت ترین ها در دنیاست
و به شدت پاسخگو هست
تا امروز هم من از کسی نشنیدم مشکل خاصی براش به وجود اومده باشه
خدا رو چه دیدی ممکنه فردا مشکل بخوره
کسی با به وجود اومدن مشکل حرفی نداره
بحث اینه که دیتا سنتری مثل رد استیشن با ساپورت قوی
که من تا الان بیش از 200 تیکت مختلف بشون دادم و زیر 10 دقیقه جواب دادن یکی از با کیفیت ترین دیتا سنتر های دنیاست .
و به نسبت سایر دیتا سنترها میشه تضمین هم داد روش . این تضمین برای سابقه ی درخشان در گذشته هست
ولی قسمت اول حرف اقای speedyکه گفته هارد بسوزه درست باشه فکر کنم درست باشه هااگر رید درست درمونی نشده باشه هارد بسوزه تموممه یک هزینه ی سرور مجازی که ماهی 200تومن میدن به این قیمت فکر نکنم به همون اندازه هم کسی لااقل اف تی پی ارزون و با این حجم واسه بک اپ بهش بدن تا فایل هاش دوجا باشن و مشکلی پیش نیاد هارد بسوزه کارش تمومه باید بیشتر از این هزینه کنی اگر واست اطلاعا سرورت مهممه لااقل هم حجم اطلاعاتت باید اف تی پی پشتیبان بگیری که اونم هزینش رو هیچکی حساب نکرد
سلام
دلیل نیاز به این مقدار منابع چیست
؟
با تموم احترامی که براتون قائل هستم معلومه که اطلاعاتتون خیلی کمه ولی نمیدوم چرا باز به حرف نادرستتون تاکید می کنید
فایل پیوست 11855
عکس متعلق به دیتاسنتر ovh هست میبینید که واسه برای دیرکرد تو پاسخ گویی تا 100% خسارت میدن چه برسه به مواردی که شما گفتید
:53:
این سرور مجازی در هر صورتی که زیر 500داده شه یعنی هیچ چیزش درست و درمون نیست و اختصاصی نیست
مگر اینه فروش بالا باشه روی سرور واشتراکی بالا باشه
https://www.snelserver.comا
همین سرویس رو میخوای بده به سایتی دادم بسازه سبک ترین دی دی کیتی که شده بسازم با مشخصات دادی هزینه داشت که حدود 132 یورو شد ماهی 660تومن نه 200 تومن برام سواله که اینا ازکجا وچه جوری همین منابع رو اختصاصی میدن 200!!!!!!!!!!
درهرصورت یک جای کار دوستان ارایه دهنده با این قیمت باید بلنگه ببخشید ها
من
یه آفر دیروز دادم مشتری سرور مجازی - اختصاصی (برای هاستینگ میخواست )
با رم 4 گیگ و 4 هسته پردازند زئون از رد استیشن با 80 گیگ هارد
149 تومان
حالا ایشون میگن قیمت گرفتن 200 تومان بهتر برن تهیه کن چون کیفیت هزینه داره
طرفی که با این قیمت قراره سرور بده پس 3 گیگ رم اختصاصی بهتون میده 7 گیگشو اشتراک میبنده براتون
و از طرفه دیگه با این قیمتی که شما میگید (200 تومان) کیم سوفی حتما میخواد بهتون بده نه رد استیشن
رد استیشن به گرونی و کیفیت معروفه عزیز بهتره دنبال سروری با همچین قیمتی نگردی و اگر نه به 4 روز نمیکشه
خواستید من با قیمت 460 تومان میتونم سرویس رو در اختیارتون بزارم
موفق باشید
کاربر MehrganWeb
اواتار خودتون گذاشتید؟
خلاف قوانین انجمن هست !!