پاسخ : اخطار: قابل توجه دوستاني كه از درگاه بانك پارسيان بهره ميبرند
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
majidisaloo1
شما برای 500 به بالا مشکل دارید؟
ما پرداخت های 500 به بالا باید سرور اختصاصی کانفیگ بالا بگیرید اونجوری بشه اما ما دیروز هم چک کردیم و پرداخت هم داشتیم برای سرور اختصاصی هامون که 533500 تومان بود بدون مشکل پرداخت شد
حالا براي اينكه بدون دردسر متوجه بشويد سقف پرداخت گذاشته دو تا سايت بهتون ادرس ميدهم كه مبلغ را خودتان دستي ميتوانيد وارد كنيد و تست بگيريد. متوجه ميشويد كه اگر مبلغ را بيش از 500 هزار وارد كنيد كد خطاي سفق پرداخت از بانك ميگيريد حتي اگر 5000001 ريال باشد!
کتاب فروشی بخوان داتكام Ѽ «واريز وجه» : book خرید آنلاين کتاب از بزرگترين فروشگاه خريد اينترنتي كتاب
پرداخت آنلاین - مركز آموزشي و كارآفريني پريدار
اين سايت ها روي دو سرور مختلف قرار دارند. همون سايت اولي كه كتابفروشيه يك درگاه سامان هم داره و در درگاه سامان شما يك ميلياد ريال هم وارد كنيد به راحتي وارد درگاه سامان ميشويد:
http://www.bekhan.com/main/?page=1001
هر دو مشکل شما را در سیستم بررسی کردیم
هیچ مشکلی وجود ندارد ، احتمالا مورد اول مربوط به برنامه نویسی و مورد دوم هم شاید! به دلیل گروه بندی دارندگان Vpos باشد
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m3hdi
هر دو مشکل شما را در سیستم بررسی کردیم
هیچ مشکلی وجود ندارد ، احتمالا مورد اول مربوط به برنامه نویسی و مورد دوم هم شاید! به دلیل گروه بندی دارندگان Vpos باشد
شما لطف ميكنيد آدرس سايتي را كه از انجا تست سقف پرداخت را انجام داده ايد را به من هم بدهيد تا چك كنم؟ ممنون ميشوم
پرداخت در روز بالاي 500 هزار داشتم مشكلي نداره
روي سرور جديد هم هستم
ما هم تست کردیم مشکلی نداشتیم.
محدودیت 990 تومن هست برای هر فاکتور
فک میکنم برای هر فرد فرق میکنه
شایدم تو قار داد خودتون مشخص کردید 500 تومن باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
محدودیت 990 تومن هست برای هر فاکتور
فک میکنم برای هر فرد فرق میکنه
شایدم تو قار داد خودتون مشخص کردید 500 تومن باشه
من دیروز یک پرداخت 2 میلیونی داشتم
خدا رو شکر ما محدودیت نداریم
بالاخره با پيگيريهاي انجام شده مسئولين پرداخت الكترونيك پارسيان تاييد كردند كه از 15 اسفند براي تمام حسابهاي درگاه اينترنتي به تدريج در حال تعريف سقف پرداخت (در هر نوبت پرداخت) هستند كه براي هر حساب متفاوت است. البته اگر كسي از ميزان سقف پرداخت ناراضي باشد ميتواند با آنها تماس بگيرد و درخواست افزايش سقف بدهد كه بعد بررسي تعريف سقف هر نوبت پرداخت آن حساب براي مسولين بانك امكان پذير مي باشد. براي ما هم سقف را 500هزار تعيين كرده بودند كه با تماس با تجارت الكترونيك پارسيان و درخواست افزايش سقف، آنها بعداز 1 روز، سقف هر نوبت پرداخت اينترنتي به حساب ما را به 15 ميليون افزايش دادند