پنل کاستومر هم دست خودمه و سفارش فعال نداره ولی هیچ گزینه ای برای تغییرش پیدا نمیکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
مشتری رو هم از همون مسیر برید. با اکانت مشتری لاگین کنید همون مسیر طی بشه.
مشتری رو پاک کنید و مجدد بسازید. الان که دیگه واحد خودتون رو تغییر دادید نباید مشکلی باشه.
سلام دوستان
من دامنه هایی که توی دایرکتی ثبت شده بود رو خیلی راحت منتقل کردم به پنل خودم ولی دو تا دامنه دارم که در آنلاینیک ثبت شده بود که ثبت کننده اصلیش خودم نیستم ولی پنل تغییر نیم سرور و مشخصاتش دستمه. وقتی درخواست ترانسفر به دایرکتی رو دادم به ایمیل تائید برام اومد که تائید کردم حالا کد انتقال میخاد
با ثبت کننده اصلی که تماس گرفتم پاسخگو نیستن. به نظرتون راهی هست که کد انتقال رو خودم از آنلاینیک بگیرم ؟
اگر ایمیلت توی اینفو هست بعنوان صاحب اره میتونی اگر که نه باید با نماینده بسازی
من یه پنل کاستومر ساختم و یه دامنه رو منتقل کردم به اون پنل . الان بعد از 5 روز ایمیل اومده که باید پرداختش کنی. ظاهرا هزینه ثبت توی پنل اصلی 9.99 دلار هست و توی پنل کاستومر 12.99 دلاره ولی هیچ راهی برای پرداخت از طریق پنل اصلی نیست و مراحلش رو که طی میکنم میگه باید مبلغ رو (12.99) به پنل کاستومر منتقل کنی تا اون پرداخت کنه
راهی نیست که خود نماینده اصلی پرداخت رو انجام بده ؟
دوستان کمک کنید
شما باید بعد از اعمال تنظیمات و ذخیره سازی یه دور کش رو پاک کنید که این کار از طریق منوی tools قابل امکان هست. تا زمانی که کش پاک نشه هیچ تغییری رو کاستومر یا ساب رسلر شما نخواهد دید.
میشه بگید چطور دامنه رو انتقال دادید به پنل خودتون؟نقل قول:
سلام دوستان
من دامنه هایی که توی دایرکتی ثبت شده بود رو خیلی راحت منتقل کردم به پنل خودم ولی دو تا دامنه دارم که در آنلاینیک ثبت شده بود که ثبت کننده اصلیش خودم نیستم ولی پنل تغییر نیم سرور و مشخصاتش دستمه. وقتی درخواست ترانسفر به دایرکتی رو دادم به ایمیل تائید برام اومد که تائید کردم حالا کد انتقال میخاد
با ثبت کننده اصلی که تماس گرفتم پاسخگو نیستن. به نظرتون راهی هست که کد انتقال رو خودم از آنلاینیک بگیرم ؟
من یه دامنه قبلا از طریق یکی از شرکتهای هاستینگ ایران ثبت کردم و الان از قسمت کاربران همون شرکت دامنه رو مدیریت میکنم. ولی الان میخوام این دامنه رو به پنل رسلری خودم تو رسلرکلاب انتقال بدم
واینکه این دامنه رو امروز برای یک سال تمدید کردم. آیا برای انتقال بازم باید هزینه بدم؟