پاسخ : فروش ویزه رم 2گیگ ماهی 10 هزارتومان. 80% تخفیف سال 1392
نقل قول:
سلام
یعنی چی آقا ورداشتید بازارو خراب کردید با این کاراتون ؟
شاید بگی آقا سرور خودمه دوست دارم اصلا مجانی بدم،ولی آقای عزیز شما داری وضعیت بازار رو فاتحه میخونی توش
مرد مومن وردار تاپیکتو درست کن!! همین امثال شماها هستند که تفرقه میندازند بین فروشندگان و بازار رو آشفته میکنند دیگه
الان مثلا فکر کردی 10 تومان بدی دیگه همه هم میان اینجا و دیگه تمومه ؟ آقای محترم شما یک مقدار تفکر کن چه بازارو خراب میکنی اول بعدش بیا رو این بحث کار کن
به حر حال خواستی در خدمتیم
این رو هم بگم به دوستان
سرور سوم وی گیگ در دیتاشک امریکا میباشد و تازه خریداری شده و با قیمت مناسب برای کاربران در نظر گرفته شده است
سلام عزیز مشخصات سرورتون را میزارید
نقل قول:
سلام عزیز مشخصات سرورتون را میزارید
سلام علیکم
مشخصات سرور ما به شرح ذیل است
xeon e5420
16gb ram
1TB hdd
1Gps port
20tb bw
سوال دیگری داشتین در خدمتم
دوستان دیگه همه نصبت به این بنده خدا جبهه نگیرید با این آفر موافق نیستم و وارد جزئیات نمیشم اما این کار هم که همه بیان نظر منفی بدند درست نیست
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
سلام علیکم
مشخصات سرور ما به شرح ذیل است
xeon e5420
16gb ram
1TB hdd
1Gps port
20tb bw
سوال دیگری داشتین در خدمتم
خوب عزیز پس من 160 تومن تقدیم میکنم و کل سرور از شما میگرم اگر موافق باشید یعنی پول 16 عدد ویپیاس هرچندکه باید هزینه 15تا بدم چون 1 گیگش برای خود مجزای ساز نیاز هست ولی مشکلی نداهر هزینه 16تا میدم میشه 160 و کل سرور به من میدن دیگه درسته
نقل قول:
خوب عزیز پس من 160 تومن تقدیم میکنم و کل سرور از شما میگرم اگر موافق باشید یعنی پول 16 عدد ویپیاس هرچندکه باید هزینه 15تا بدم چون 1 گیگش برای خود مجزای ساز نیاز هست ولی مشکلی نداهر هزینه 16تا میدم میشه 160 و کل سرور به من میدن دیگه درسته
خوب مشکلی نیست
قصد خریدتون قطعی هست؟
قیمت بار یماهای بعدی هم همین هست یا قرار هست تغیر کنه
نقل قول:
قیمت بار یماهای بعدی هم همین هست یا قرار هست تغیر کنه
اگر باز دلار گرون نشه همین قیمت اگر گرون بشه 5 تومان به هزینه سرور ها اظافه میشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
MagicVps.Com
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
خوب مشکلی نیست
قصد خریدتون قطعی هست؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
kingserver
اگر باز دلار گرون نشه همین قیمت اگر گرون بشه 5 تومان به هزینه سرور ها اظافه میشه
خوب پس من160 تومن میدم و شما مشخصات لوگین به وی ام ور و ایپیها را برای من میفرستید نیاز به نصب سرور هم نیست شما فقط همون مشخصات ایپیها و لوگین به سرور بفرستید کفایت میکنه