offffff
مارکت سنتر از چیلتر درومده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
offffff
مارکت سنتر از چیلتر درومده ؟
با تشکر ، خبر در سایت درج شد .
همزمان با انتصاب محمد عزیز (1eng.ir) به سمت مدیر انجمن هاستینگ ، از دوستان فعال در زمینه سرویس های میزبانی وب و ثبت دامنه که توانای ارائه سرویس های مناسب فروشگاه های اینترنتی رو دارند دعوت میکنم که در این انجمن نسبت به معرفی خدمات خودشون اقدام کنند . برای ورود به این انجمن کافیه روی لینک مقابل کلیک کنید : سرويسهاي هاستينگ و ثبت دامنه - انجمن گفتگوي فروشگاه هاي اينترنتي ايران
روز گذشته با عضویت نمایندگان رسمی و قانونی سیستم های ایران مارکت سنتر و دنیا گستر (dpay) ، شروعی تازه برای انجمن گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران محسوب می شد . با افزایش تعداد کاربران و فعالیت های خوب و قابل قبول ، رنک الکسای انجمن نیز با وجود فعالیت کمتر از دوهفته ای ، تغییرات محسوسی را داشته است .
کماکان از تمام کاربران ، فروشندگان ، شرکت های برنامه نویسی و شرکت های هاستینگ و سایر دوستان علاقمن دعوت میکنم که به جمع صمیمی انجمن بپیوندند : http://www.shopkeeper.ir/forum
خجالت نميكشي نام كاربري مردمو عوض ميكني تو فرومت؟=))
سلام
نمیخواستم اسپم کنم ولی چاره ای نمود
کار زیبایی کردید،انشالا از چند روز دیگه میرسم خدمتتون و همکاری میکنیم با هم:)
پ.خ رو هم چک کن لطفا:)
به پخ شما جواب داده شد دوست عزیز
باعث افتخار و خوشحالی بنده و سایر کاربران انجمنه که در خدمت دوستان خوبی مثل شما باشیم تا بتونیم با کمک و همیاری همدیگه ، یه انجمن سالم ، مفید و پرمحتوا رو برای آیندگان از خودمون به جابذاریم .
منتظر حضور و فعالیت شما هستم .
نام کاربری که انتخاب میکنید نباید از 5 حرف کمتر باشد.:-<
آماری از روند رو به رشد فعالیت های انجمن گفتگوی فروشگاه های اینترنتی ایران به نقل از الکسا :