سلام
الان چک کردم خود سایت وارز هاست اومد بالا!
ولی خود سرور من بالا نیومده هنوز (روی سرور های سوئیس هست)
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
الان چک کردم خود سایت وارز هاست اومد بالا!
ولی خود سرور من بالا نیومده هنوز (روی سرور های سوئیس هست)
آپدیت:
این هم الان اومد روی سایت وارز
Down for Maintenance
تا ساعتى ديگر سایت وارزهاست در دسترس قرار خواهد گرفت
به ظر شما میشه به این وضعیت اعتماد کرد یا اینکه باید فکر دیگه ای کرد
اینم پیغام جدید
Down for Maintenance
سرور های هلند و آمریکا قطع می باشد و تا ساعتی دیگر مجدد فعال خواهد شد - کاربران سوئیس نیز اطلاعات موجود بر روی سرورها را تا ساعت 24 به روز نکنند (( این سرور ها فعال است )) - سایت وارزهاست نیز تا ساعتی دیگر مجدد در دسترس خواهد بود , در حال تعمیر سایت هستیم
درضمن این رو بگم که سرور من که روی سوئیس بوده بالا اومده و داره کار می کنه!
بله گاهی سرویس دهندگان ایرانی برای نگاه داشتن مشتری برای اینکه کاربر منیج های زیادی انجام داده امکان تمپلت کردن را فراهم نمی کنند.که این میشه ابزار تحمیل سرویس دهی به کاربر.
امیدوارم هیچ موقع چنین مشکلی پیش آمد نکند اما به روزی نگاه کنید که ممکن هست کل این دیتا که کمی هزینه بر هست بک اپ گیری از بین برود
همان طور که آقای کیانی هم گفتن مشکلاتی دارند که از اشتباهات گذشته خودشون هم پند نگرفتند.
در حال حاضر سرورهای سوییس و هلند کار میکنه اما امریکا اصلا استیبل نیست و بعضی از وی پی اس ها که کلا دان هست بعضی ها همش به مشکل میخوره
این وارز هاست سایتشون هم بالا هست
ما رو به مسخره گرفتن سرور سوییس هم از دیروز قطع شده امریکا هم قطع شده
ما موندیم و پاسخگویی به یه ملت
حتی جواب تیکت ها هم نمیدن خیلی مسخره شده اصلا برای ما ارزش قائل نیستن نسبت به بقیه جا ها پول بیشتر میگیرن ولی سرویس ها بدنرین هست
کلی خسارت به ما وارد شده
اقا جون نمیتونی مگه مجبوری کار کنی
والله من خیلی وقت با اینا همکاری می کنم.
تازگیا اینطوری شده یه بار که سویئس چند ماه قبل مشکل داشت گفتن باهاشون دیگه همکاری نمی کنیم الان آمریکا اینطوری شده و میگن یا ببرین هلند یا سوئیس ما هم که بردیم هلند مشکل همون تایپک رو داریم.
فعلا 48 ساعته سرور هاستینگمون از کار افتاده .
خدا رو شکر مشتری نداشتیم بک آپ هم نداریم.