پاسخ : درخواست سرور اختصاصی هارد ssd پورت 10
شما بهتره که بری به خودت بخندی
امثال شما ها وقتی میایین محل کاره من اندازه یه مگس نمیفهمین ..... { فروش نصب و راه اندازی انتنهای وایرلس بسیار دور برد }در ضمن من اسم نبردم و به شخص خاصی نگفتم منظورم کلی بود.....l-)
خوبه که منم همین رفتار رو باهاتون داشته باشم . ولی کاملا برعکس و با خونسردیه تمام .....
خب اگه فقط چند ثانیه فکر میکردی متوجه میشدی که زیاد سر در نمیارم و بجای خندیدن درست راهنمایی میکردی .......
من از وی پی اس خریدن خسته شدم میخوام یه سرور داشته باشم که دسته خودم باشه وفشاری از طرف یوزرهای دیگه روی پرت و مخصوصا هارد نباشه
و اینکه این سرورهایی که شماها پیشنهاد میدین واقعا برای من زیاده چونکه من وقتی هاردم اس اس دی باشه خیلی رم لازم داشته باشم 1 گیگه ولی سی پی یو بالا لازم دارم
چونکه این نرم افزار اکانتینگی که من میخوام استفاده کنم خوره سی پی یوه .......
پس لطفا دوستانی که بسیار با تجربه هستن راهنماییم کنن که چی کار کنم ؟؟؟:((
من حداکثر برای کل فعالیتهام 3 تا وی پی اس لازم دارم که
هارد هر کدوم 10 گیگ اس اس دی باشه رم هر کدامشان بیشتر از 1 نباشه پورت 100% 10 باشه سی پی یو هم 2 کوره 3000 مگ باشه من این مشخصات رو دقیقا لازم دارم.
حا لا اگه صلاح میدونید که وی دی اس بگیرم اکی پیشنهاد بدین یا اینکه سه تا وی پی اس از یه سرور بهتره بگیرم که رنج ایپیهاشم پشت سره هم باشه واقعا گیج شدم و اعصابم ریخته به هم در عرض 6 ماه 300 هزار پول الکی حروم کردم بابت وی پی اس خریدن ماشالا هه هم میان میگن سرویسهای ما بهترینه فلانه بیساره .......:-&
نهایتا میتونم ماهی 60 تا 70 تومن بدم دیگه حاضر نیستم بیشتر پول بدم ولی اگه یرویسه خوبی بهم بدین بعد از چند روز تست اگه 100% راضی باشم هر 3تاشو 1 ساله شارژ میکنم l-)
پس لطفا پیشنهاد بدین یا راهنمایی کنید که دیگه دارم دیوونه میشم :63:
بعضی ها هم تو بحث هاستینگ اندازه مگس نمیفهمین ;))
و هنوز سرویس نگرفته طلبکارن :) !!!
تعداد کور بالا!
رم 3 -4!
پورت 10!
هارد اس اس دی!
نهایت 60 - 70 :-&
یا حضرت ded :-o
منظورم کاملا کلی هست
شخص خاصی مد نظرم نیست :71:
نقل قول:
هارد هر کدوم 10 گیگ اس اس دی باشه رم هر کدامشان بیشتر از 1 نباشه پورت 100% 10 باشه سی پی یو هم 2 کوره 3000 مگ باشه من این مشخصات رو دقیقا لازم دارم.
دوست عزیز ؛ فقط جهت آگاهیتون عرض کنم که آفرهایی که بتازگی تحت عنوان پورت 10 گیگابیت ارائه میشند و از دیتاسنتر RedStation هستند ؛ تضمین پورت 500 مگابیت دارند.
به این معنی که دیتاسنتر فقط 500 مگابیت تضمین می کنه و تا 10 گیگابیت اشتراکی هست .
زمان خرید به این نکات هم توجه داشته باشید.
بهتر نیست بفرمایید مصرفتون چی هست که نیاز به 10 گیگ هارد SSD اما تعداد هست بالا و پورت 10 گیگابیت نیاز دارید؟
پ.ن :
البته این حرفتون هم جلوه شعور بسیار بالاتون هست ;)
نقل قول:
امثال شما ها وقتی میایین محل کاره من اندازه یه مگس نمیفهمین ..... { فروش نصب و راه اندازی انتنهای وایرلس بسیار دور برد }در ضمن من اسم نبردم و به شخص خاصی نگفتم منظورم کلی بود.....l-)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aragona52
خوبه که منم همین رفتار رو باهاتون داشته باشم . ولی کاملا برعکس و با خونسردیه تمام .....
خب اگه فقط چند ثانیه فکر میکردی متوجه میشدی که زیاد سر در نمیارم و بجای خندیدن درست راهنمایی میکردی .......
من از وی پی اس خریدن خسته شدم میخوام یه سرور داشته باشم که دسته خودم باشه وفشاری از طرف یوزرهای دیگه روی پرت و مخصوصا هارد نباشه
و اینکه این سرورهایی که شماها پیشنهاد میدین واقعا برای من زیاده چونکه من وقتی هاردم اس اس دی باشه خیلی رم لازم داشته باشم 1 گیگه ولی سی پی یو بالا لازم دارم
حا لا اگه صلاح میدونید که وی دی اس بگیرم اکی پیشنهاد بدین یا اینکه سه تا وی پی اس از یه سرور بهتره بگیرم که رنج ایپیهاشم پشت سره هم باشه واقعا گیج شدم و اعصابم ریخته به هم در عرض 6 ماه 300 هزار پول الکی حروم کردم بابت وی پی اس خریدن ماشالا هه هم میان میگن سرویسهای ما بهترینه فلانه بیساره .......:-&
نهایتا میتونم ماهی 60 تا 70 تومن بدم دیگه حاضر نیستم بیشتر پول بدم ولی اگه یرویسه خوبی بهم بدین بعد از چند روز تست اگه 100% راضی باشم هر 3تاشو 1 ساله شارژ میکنم l-)
سلام
درخواستتون منطقی نیست.
لهن صحبت شما بسیار بد و طلبکارانه هست و از ابتدای تاپیک جبهه گرفتین! لطفا انعطاف پذیر باشید!
برای داشتن cpu بالا باید جور ram بالا و هارد بالا و پورت بالا رو هم و در نهایت قیمت بسیار بالا رو هم بکشین!
موفق باشید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aragona52
سرور اختصاصی دیگه کار بچه دبیرستانی ها نیست که مفت فروشی کنن سرورهای عهد دقیانوس در بدترین دیتاسنترها هم با 70 ، 80 نمیشه گرفت چه به برسه به سرورهای در کلاس Enterprise در دیتاسنترهای قدرتمند. اگر همچین سروری میخواین حداقل باید روی ماهی 600 حساب کنید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
aragona52
امثال شما ها وقتی میایین محل کاره من اندازه یه مگس نمیفهمین ..... :63:
متاسفم :-$
یاد چند روز پیش افتادم که دانیال اومد به من گفت:
یک فیلم می خوام با کیفیت 1080 حداقل 2ساعت فیلم باشه حجم فیلم هم 2مگابایت بیشتر نباشه!!!!!!
کلی با هم خندیدیم بعد تصور کردم اگر یک روزی واقعا درخواست های اینجوری انجمن وب هاستینگ به جاهای دیگه برسه چه برنامه ای داریم :114:
منم برای همتون واقعا متاسفم . من موندم اخه چرا وقتی اون اقای به خیال خودش عقل کل و به خیال خودش با شعور وقتی اومده به حرف من میخنده چرا اونو نمیبینید و نمیگید چرا بهش خندیدی و به جای خنده وظیفت بود که بشینی درست راهنماییش کنی. هان چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ وقتی اون به خودش اجازه میده منو مسخره کنه پس حقشه که بهش بگم اندازه مگس هم نمیفهمه جالبش اینجاس که تو تخصص خودشم اندازه مگس که هیچی اندازه یه تک سلولی هم حالیش نیست ! اگه حالیش بود از اول خیلی راحت میومد یکم اطلاعات بهم میداد تا منم یه چیزی یاد بگیرم این وسط هم اینکه درخواستمو اصلاح کنم .... شمام همینطور فقط خط اول متنه منو میخونید بعد میایین برا خودتون نطق میکنین من کلی درخواستمو عوض کردم گفتم سرور اختصاصیو اصلا بیخیال این قضیه وی دی اس چیه د مورد اون راهنمایی میخوام واینکه قیمت وی پی اس با اون مشخصات مد نظر من بدین.آیا این خیلی کاره سختیه ؟ فقط یاد گرفتین بشینین اینجا تا یکی یه درخواست اشتباه میده خراب شین رو سرش مسخرش کنید و بهش بخندین همتونم با هم هماهنگین :78: { تازه اگه شماها نمیتمنین همچین درخواستی رو اوکی کنید دلیل نمیشه که اصلا وجود نداشته باشه چون که همین الان سراغ دارم همچین چیزیو اونم چند نفر مختلف L-) }فقط بهشون اطمینان ندارم .
طرف میاد سرورشو به صورت نیمه اختصاصی واگذار میکنه به 2 یا 3 نفر دقیقا میشه همون چیزی که من میخواستم ...........
اگه کسی میتونه با یکم تغییر در قیمت و مشخصات پیشنهادی من برام اوکی کنه که پیغام خصوصی بده حتی لازم نیست اینجا بنویسه پ خ شد خودم میفهمم .....
اگر نه که دست از این جروبحس ها بردارین و تمومش کنید شمارو بخیرو مارو به سلامت
پیغام خصوصیه پیشنهاد همراه با شماره تلفن :x
از همون اول تایپیک معلوم بود که میخواستید یه بحثی راه بندازید شما
واسه آدم هایی مثل شما هم متاسفم
وقتی نه چیزی حالیت میشه
نه میفهمی
نه درک دستی از هاستینگ داری
مثل بچه ی آدم بیا از اول بپرس
نه اینکه از همون اول تایپیک به قول دوستمون جبهه بگیری و منتظر بحث راه انداختن باشی
بچه ها اومدن راهنمایی کنن ولی باز رو حرف خودت موندی
شما برید یا 60 - 70 تومن سرور اختصاصی با اون مشخصات بگیرید و به شعور خودتون توهین نکنید
بایید یاهو:
fahim_host
راهنماییتون کنیم