D-link بیشتر به کار شما میاد . 2730u خیلی عالیه
نمایش نسخه قابل چاپ
D-link بیشتر به کار شما میاد . 2730u خیلی عالیه
سلام
linksys رو امتحان کنید محصول cisco
Linksys Wireless-N WAG120N ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
همونطور که دوستمون گفتنLinksys
ولی اگه ارزون تر می خواهید Tplink بگیرید که وایرلس هم داره
ولی به نظر من وایرلس دار بگیرید تا اگه بعدا هم از لپ تاپ و یا هر چیز دیگه که وایرلس داشته باشه خواستید استفاده کنید مجبور نشید هزینه اضافی کنید
TPlink غیر وایرلس TP-LINK TD-8817 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
TPlink وایرلس TP-LINK TD-8951 ― RayanSaba - Online PC Shop - رایان صبا
من یه مودم msi گرفتم 50 تومن خدایی همه گفتن میسوزه و... الان 1 سال هست دارم باهاش وصل میشم نت بعضی وقتا 24 ساعت روشن هست و هر روز 12 ساعت رو که همیشه روشنه! خدایی هیچ مشکلی هم نداشتم تا حالا بهاش و عالی تر از این هم ندیدم:">
آموزش کانفیگ کردنش هم گذاشتم اینجا چون جایی پیدا نکردم آموزش تصویری کانفیگ کردن مودم msi
D-link بگیر امروز برای یکی از دوستان نصب کردم تنظیمات و امکانات جالبی داشت
من فقط یک مورد دیگر رو کمی باز کنم و دیگر تصمیم نهایی با خودتان...
TP-LINK بسیار شبیه D-Link طراحی شده (حتی نرم افزار آن)، حال آنکه به نوآوری هایی نیز پرداخته و مهم تر از همه سازگاری کاملی با شبکه های موجود در ایران دارد. منظور بنده سازگاری کامل با تجهیزات تمامی ISP هاست. حال آنکه در اغلب مودم های D-Link موجود که نسخه روسی هستند و توسط شرکت Easy وارد می شوند، سازگاری کامل نداشته و یا Firmware شان نیاز به آپدیت دارد تا سازگاری نسبی یا کامل حاصل گردد. غیر از این موارد فنی که در مواردی می تواند باعث آزار صاحب مودم شود، D-Link هیچ مشکل دیگری نداشته و جزء برند های مطرح در زمینه تجهیزات شبکه به حساب می آید. حال آنکه به سمت مودم های Wireless می روید، نگاهی نیز به مدل TP-LINK TD-8968 نیز بیاندازید که با قیمت 180 هزار تومان، جزء یکی از بهترین هاست.
محصولات Cisco نیز نیاز به تعریف ندارند، بدیهی است که برند شماره 1 جهان هست در زمینه تجهیزات شبکه و مخترع بسیاری از تکنولوژی های موجود در این صنعت. فقط حواستان باشد جنس سالم تحویل تان دهند و قطعات معیوب و یا بعضا تقلبی به شما غالب نکنند.
در نهایت مدلی را انتخاب کنید که:
1. با نیاز های شما مطابقت داشته باشد.
2. متناسب با بودجه شما باشد.
3. با تجهیزات دیگر شبکه سازگاری کامل داشته باشد.
4. استفاده از آن راجت و آسان باشد.
5. در صورت Wireless بودن، آنتن دهی مناسبی داشته باشد.
6. ترجیحا دارای نمایندگی فروش و خدمات پس از فروش در ایران باشد (گارانتی داشته باشد).
موفق باشید
آقا اذیتش نکنید ، بزارید یه 2730u بگیره دیگه . خیلیم مودم خوبیه :d