اگه اسکناس افت کنه، دير يا زود به حساب هاي ملت منتقل ميشه با همون قيمت. خوب، پي پال هم کم کم مياد پايين. اقتصاد بي ثبات اين ريسک ها رو هم داره! اميدواريم اين روند ادامه پيدا کنه!
نمایش نسخه قابل چاپ
شانس ماست که 1 میلادی 4 میلیون پول تمدید بدیم بعد ارزون بشه
امروز که من نزدیک 4 تومان معامله کردم :|
اگر دوستان به خاطر داشته باشند در همین خرداد ماه امسال بعد مذاکرات ترکیه دلار از 2400 به 1400 تومن اومد ولی دوباره برگشت بالا امیدوارم ایندفعه اینقدر پایین بیاد تا به نرخ واقعی خودش برسه
الان جلالی زده 3550 .... یکی دو جا دیدم خبر زدند 3450 ...واقعا آدم نمیتونه ریسک کنه..الان بخریم فردا بیاد ارزونتر بشه اعصاب میریزه به هم.. یا برعکس.. بازم نخریم فردا بره بالاتر بازم اعصاب میریزه به هم... :63:
::سايت رسمي صرافي جلالي::
صرافی جلالی خیلی نرخ هاش گرون هست خیلی از ایرانیهای مالزی هم با این صرافی به دلیل گرون بودن کار نمیکنننقل قول:
الان جلالی زده 3550 .... یکی دو جا دیدم خبر زدند 3450 ...واقعا آدم نمیتونه ریسک کنه..الان بخریم فردا بیاد ارزونتر بشه اعصاب میریزه به هم.. یا برعکس.. بازم نخریم فردا بره بالاتر بازم اعصاب میریزه به هم...
آیدی آنلاین نبود ؟
بنده دلار فروش پی پال نیستم بخوام تبلیغات کنم اما هستند منصفانی که قیمت روز رو ارائه میدن نه اینکه خون مردم رو در شیشه کنند. در این اوصاف حالا اون اشخاصی که حساب پی پال ندارند و برای هر خریدی باید به نرخ روز گرفتار این گرون فروش ها بشن دیگه کلاهشون پس معرکست.
اگر کسی نیاز ضروری نداره خرید نکنه !