پاسخ : با 10 میلیون تومن چه حرکتی تو نت میشه زد؟
سهام بانک آینده همون تات سابق رو بخر ..یا سهام افرانت
سمت اینترنت نیا
نقل قول:
سهام بانک آینده همون تات سابق رو بخر ..یا سهام افرانت
سمت اینترنت نیا
سلام
اول به دوست عزیز شما اول بگو علاقت چی هست تو نت تا راهنمایی بیشتری همکاران انجام بدن
دوم چرا همه همکاران میگن پولتو بزار بانک سود بگیر بازار هاستینگ بده ولی خودشون همچنان تو بازار هاستینگ هستند و فعالیت می کنند؟ خیلی خنده دار هست=))
برو اجیل خشکبار یا مثلا لامپ ، پیچ این چیزارو بخر من سودش رو تضمین میکنم l-)
با 10 میلیون تو هاستینگ 3 ماه هم دووم نمیاری عزیز جان
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
allbert
برو اجیل خشکبار یا مثلا لامپ ، پیچ این چیزارو بخر من سودش رو تضمین میکنم l-)
با 10 میلیون تو هاستینگ 3 ماه هم دووم نمیاری عزیز جان
با نظر دوستمون موافقم خرید و فر وش خشکبار هم در ایام عید سود خوبی داره :d
ممنون از راهنمایی های تک تک دوستان
بنده علاقه و تخصص برام مهم نیست چون دارم و در صورت نبودن علاقه و تخصص به دست میارم!
دنبال یک کسب درآمد اینترنتی که کار واسه خودم باشه. البته قبول دارم 10 میلیون تومن خیلی خیلی کمه! ولی واسه نت زیادم هست به نظرم!
هاستینگ که کلا کنسله!
خرید و فروش نقل و نبات عیدم که دوستان میگن یا خرید سکه و ... نمیخام. درسته بهتره ولی یه کار نتی میخام. اگه اینطوری بود تاپیک نمیزدم میرفتم بازار یه سر :)
کلا از نظرات دوستان استفاده کردیم :دی
فقط یک سوال پیش اومد واسم
دوستان اکثرا هاستینگ دارند چرا این بنده خدا را میترسونید !!! وقتی شما همتون این کاره هستید !
یعنی سرمایه دوستان الان از این مبلغ بیشتره ! :-&
ممنون
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
بنده علاقه و تخصص برام مهم نیست چون دارم و در صورت نبودن علاقه و تخصص به دست میارم!
دنبال یک کسب درآمد اینترنتی که کار واسه خودم باشه. البته قبول دارم 10 میلیون تومن خیلی خیلی کمه! ولی واسه نت زیادم هست به نظرم!
برای ورود به دنیای هاستینگ و خدمات سرور احتیاج به سرمایه در این حد ندارید. شاید بعدا برای گسترش کار لازمتون بشه اما در بدو ورود می توانید با سرمایه خیلی کمتر شروع کنید.
اما سرمایه اصلی که نیاز دارید تخصص و پشتکار و صبر و شکیبایی است.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
هاستینگ که کلا کنسله!
خرید و فروش نقل و نبات عیدم که دوستان میگن یا خرید سکه و ... نمیخام. درسته بهتره ولی یه کار نتی میخام. اگه اینطوری بود تاپیک نمیزدم میرفتم بازار یه سر :)
یک سرور اختصاصی با core بالا بگیرید (زیر یک میلیون ماهیانه میشه تقریبا) 200 300 تا سرور مجازی روش درست کنید بفروشید. البته این کار نیاز به حداقل یک یا دو نفر تمام وقت دارد (برای رفع عیب، رفع ابیوز، پشتیبانی و ...) و همچنین باید اطلاعاتتون هم در این زمینه ها خوب باشه.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
1406
هاستینگ که کلا کنسله!
میتونین وارد عرصه هاستینگ بشید راحت :) حالا این دوستان که نظر دادن نمیدونم گردش حساب چقدر هست که 10 میلیون شما برای این افراد هیچ هست :)
برای شما پ.خ دادیم اگر دوست داشتید جواب بدید
اگر هم دوست داشتید میتوانید وارد کار کلو بشید در ایران ولی باید قید سود ناگهانی بزنید و صبر کنید سرمایه گذاری بیشتری انجام بدین
راستی به امضای همه که نظر دادن یه توجه بکن :)
ماشالله اینجا کسی چشم دیدن بقیه نداره :103:
شما اگر علاقه دارید وارد بازار هاستینگ شوید با 10 میلیون تومان سرمایه وارد شوید احتمال موفقیت شما خیلی زیاد هست
اگر نه که من پیشنهاد میکنم 10 میلیون در موسسه مالی و اعتباری میزان بزارید بهره میدن فکر کنم ماهانه 200 تومان در میاد