امیدوارم هرجا که هستند موفق و پیروز باشند
((متاسفانه با این وضعیت همهی شرکت ها و وبسایت های کوچک و بزرگ هاستینگ کم کم دارند از بین ما میروند ))8-|
نمایش نسخه قابل چاپ
امیدوارم هرجا که هستند موفق و پیروز باشند
((متاسفانه با این وضعیت همهی شرکت ها و وبسایت های کوچک و بزرگ هاستینگ کم کم دارند از بین ما میروند ))8-|
با سلام
من 2 روز پیش از پارسی وب هاست سرور مجازی با رم 512 خریدم و قرار شد که تا آخر همون روز سرور رو به من تحویل بدن.
همون روز که تحویل داده نشد هیچ، پارسی وب هاست واگزار شده!
حالا هر چی به سرو آی تی میگم میگن که پولش تو جیب من نرفته پارسی وب هاست هم که کــــــلا" جواب گو نیست (نه ایمیل نه تیکت نه تلفن نه پیامک)
دقیقا کی جواب گو هست؟
ایمیل تایید پرداخت:
خانم/ آقای Shayan Asgarimehr (PayaMovie)،
صورتحساب 16652 که در تاریخ 2013/02/27 ایجاد شده بود با موفقیت پرداخت شد.
رم ۵۱۲ امریکا - server1.payamovie.tk (2013/02/27 - 2013/03/26) 14,000تومان
------------------------------------------------------
جمع جزء: 14,000تومان
اعتبار: 0تومان
کل: 14,000تومانمبلغ: 14,000تومان
شماره تراکنش : 5676aegezab1
مبلغ پرداخت شده : 14,000تومان
موجودی باقی مانده : 0تومان
وضعیت: پرداخت شدهشما می توانید با ورود به حساب کاربری خود صورتحساب موجود را مدیریت و یا مشاهده کنید......................................
کیفیت پارسی وب هاست پیش از نام آن می آید
آقا این یارو پارسی وب هاست که اسمش محمد امین زمانیه یه کلاهبرداره به جان مادرم قسم که کلاه برداره نه از رو حسودی ( آخه من به چی این بشر حسودی کنم چی داره که بخوام حسودی کنم ) و نه از رو دشمنی یا سر لج حرف نمی زنم به جان عزیزترین کسم که این اقا کلاه بردار هستند و من که 5 ماه با ایشون بودم نه ازشون راضی و نه حلالشون میکنم کیفیت سرور هاش بسیار تخمی و خدا نکنه مشکل پیش می اومد تیکت می زدی 24 ساعت طول می کشید جواب بده و بعدشم می پیچوند آدم رو کلا ادم خیلی خیلی ..... هستند
و متاسفم برای اون دسته افراد که از ایشون دفاع می کنن میگن ما این آقا رو تایید میکنیم واقعا که
آقای زمانی تو زندگیت انشالله خیر نبینی اون پولای که ازم گرفتی حرومت باشه چون در قبالش هیچی بهم ندادی که حداقل بگم یک هفته یا یه روز سرویس هات کار کرد و من تونستم مشتری جمع کنم
تجارت خیلی کثیفی میکنی نکن از اینکار
بخاطر اینکه بنده و مشتری های بنده تمام فایل هامون در سرور تخمی این آقا بود و قصد انتقال به جای دیگه ای نداشتم وا این
اقا با دادن نمایندگی های متعدد هی میگفتن قبلی درست میشه قبلی درست میشد یه رروز درست بود بعد قطع میشد یه سرور دیگه میدادن باز اون سرور کار میکرد 3 الی 4 روز قبلی درست میشه به همین شکل تا به اخر
بعدشم شما نمی خواد پشت این آقارو بگیری این یارو دیگه همه شناختن چه فلان فلان شده ای هستش
سلام.. به همه یوسر ها میل بزنید و اگر شد sms چون بعد از سه روز باید شاهد تاپیک های شکایتی باشیم !