پیشنهاد هم سرور مجازی هست
اگر قوانین کپی رایت رو رعایت میکنید میتونیم سرور مجازی با بک اپ رایگان و کاملا مدیریت شده همراه با پشتیبانی رایگان در اختیارتون قرار بدیم .
نمایش نسخه قابل چاپ
پیشنهاد هم سرور مجازی هست
اگر قوانین کپی رایت رو رعایت میکنید میتونیم سرور مجازی با بک اپ رایگان و کاملا مدیریت شده همراه با پشتیبانی رایگان در اختیارتون قرار بدیم .
من زیاد وارد نیستم در این مسائل . من یک هاستی میخوام که بشه لینک مستقیم داد . این امکان هست در سرور مجازی ؟
راستی من خودم یک سرور مجازی ویندوز دارم .
سلام
با من هم تماس بگیرید
قیمت خوب بت میدم ;)
با سلام
ما هم در خدمتیم.
20 گیگ فضا،پهنای باند نامحدود ماهیانه 14000 تومان و سالیانه 128000 تومان.
سرور مجازی لینوکس با 30 گیگ فضا و 300 گیگ پهنا ( 128 مگ رم + 128 مگ افزایشی)
فقط 15 تومن در ماه :d
سلام
میتونم سرویس زیر رو بهتون بدم:
فضا: 20 گیگابایت
پهنای باند: 500 گیگابایت
بک آپ هفتگی
هاستی که بهتون میدم وارز هست و اسکریپت رپیدلیچ رو هم می تونید روش نصب کنید. (با رپیدلیچ میتونید فایل هاتونو با سرعت خیلی بالایی از سرور یه سایت دیگه روی سایت خودتون بیارید حتی میتونید آدرس فایل رو بهش بدید بعد کامپیوتر رو خاموش کنید و برید وقتی برگشتید میبینید که فایل مورد نظر بطور کامل منتقل شده البته از پهنای باند اینترنت شما هم استفاده نمیکنه)
هزینه ماهانه: 25200
هزینه سالانه: 252000
اگه تمایلی برای خرید داشتین یا سوالی در مورد این سرویس داشتین با آیدی من تماس بگیرید: H5qp@yahoo.com
سلام دوست عزیز .
پیغام خصوصی ارسال شد .
موفق باشید .
عجیبه هنوز کسی نگفته نامحدود ماهی 2 تومن :-p مثه اینکه خوشبختانه بچه ها دارن راضی میشن بیخیال نامحدود بشن! جای پیشرفت داریم!
با سلام
20 گیگ فضا با پهنای باند 1000 گیگ ماهیانه 15 هزار تومان
کنترل پنل دایرکت ادمین و توجه داشته باشید این سرویس برای آپلود و دانلود فایل هست و نمیشه روش سایت راه اندازی کرد.
با تشکر
برای سفارش به سایت زیر مراجعه کنید.
سایت
آی دی یاهو : alborzhost24