پاسخ : سرور مجازی انگلستان (ردستشن) رم 1گیگ با پورت 10 گیگا ماهانه 14 هزار تومان
پاسخ : سرور مجازی انگلستان (ردستشن) رم 1گیگ با پورت 10 گیگا ماهانه 14 هزار تومان
با سلام
من یکی سفارش دادم و سریعا تحویل گرفتم
تا الان که پشتیبانی خوب بوده حتی ساعت 3.5 صبح
فقط تنها موردی که الان هست مقدار هارد هست که حتما اونم ناخواسته بوده
شما فرمودید 30 گیگ هارد ولی اینی که الان گرفتم 20 گیگ هارد هست که الان اونم تیکت میزنم
موفق باشید
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
nihash
با سلام
من یکی سفارش دادم و سریعا تحویل گرفتم
تا الان که پشتیبانی خوب بوده حتی ساعت 3.5 صبح
فقط تنها موردی که الان هست مقدار هارد هست که حتما اونم ناخواسته بوده
شما فرمودید 30 گیگ هارد ولی اینی که الان گرفتم 20 گیگ هارد هست که الان اونم تیکت میزنم
موفق باشید
با تشکر از شما
بله مشکلی نیست در درایوی جدا ما براتون هارد اضاف میکنیم لطفا با تیکت پیگیری کنید.
موفق باشید
8تا جدید تحویل داده شد.دوستان داریم به اولویت تیکت ها رو با مشخصات ریپلای میکنیم پس از باز کردن چند تیکت مشابه خودداری کنید.
سپاسگزار
3تا تحویل داده شد - دوستان عزیز لطفا سفارش ندهید بعد ثبت نام تیکت کنید تا ما خودمان سرویس رو به پنل شما اضافه کنیم و فاکتور صادر بشود.
سپاسگزار شما
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این سرورا تا کی بفروش میرسه...
و اینکه برای چند ماه سرور اختصاصی دارین ؟
منظورم اینه که چون من میخوام تقریبا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم میخواستم ببینم اینجوری نباشه یکدفعه بگین مثلا دیگه نمیفروشیما اینا
و این که همین مشخصات با هارد 50گیگ چقدر میشه؟(میشه وقتی سفارشو گرفتم مثلا 10روز گذشت هاردو افزایش داد؟)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Black_Team
سلام خسته نباشید میخواستم بدونم این سرورا تا کی بفروش میرسه...
و اینکه برای چند ماه سرور اختصاصی دارین ؟
منظورم اینه که چون من میخوام تقریبا به عنوان هاست دانلود استفاده کنم میخواستم ببینم اینجوری نباشه یکدفعه بگین مثلا دیگه نمیفروشیما اینا
و این که همین مشخصات با هارد 50گیگ چقدر میشه؟(میشه وقتی سفارشو گرفتم مثلا 10روز گذشت هاردو افزایش داد؟)
سلام و درود
فعلا فروشش باقی هست تا حدی که نیاز نباشه به فروش ! و ادامه داره فعلا فروش..!
ما این سرور رو خواهیم داشت برای ماههای آتی مشکلی در کنسلی نیست تا ما هستیم هست سرور.
مشکلی نداره هاست دانلود استفاده کنید 20 تومان هزینه داره با هارد 50 گیگ بله میتوانید هارد را افزایش دهید مشکلی در افزایش هارد نیست !!
موفق باشید
از ساعت 12 امشب به بعد هرکی سفارش بده سفارش های جدید با مبلغ 20 هزار تومان خواهد بود آفر 14 هزار تومان تا 12 شب پابرجاست
متشکریم