شما كه كلا صلاحيت داري
هر جا نظر بدي.
دوستان هيچگاه نميشه همه رو راضي نگه داشت .
هر مجموعه اي نقاط قوت و ضعف داره .
گروهي راضي و گروهي ناراضي.
نمایش نسخه قابل چاپ
به هیچ عنوان پیشنهاد نمی شن
کافیه یکم جستجو کنید در گوگل
اینم آخریش:
شکایت از شرکت گذرگاه جهانی - persianwhois.com
بنده یه هاست اشتراکی 2 ماهه دارم میگیرم .
.
فقط یک بار مشکل داشته که اونم بهشون گفتم بعد 1 ساعت درست شد .
جواب تیکت ها هم حدودا بخوای حساب کنی 5 یا 6 ساعته جواب میدهند .(زیر 5 ساعت فقط یک بار بود که عرض 15 دقیقه بود )
ولی الان سایتشون باز نمیکنه .
سایت خودمم باز نمیکنه .
الان در دوماه بار دومه قطع میشه .
بار قبل 3 الی 4 ساعت بعد درست شد
اما در کل بخوای حساب کنی . بد نیست
از همه ی دوستانی که نظر دادند ممنونم خیلی خوبه که تجربه های همدیگر رو به اشتراک میزاریم
از مدیران سایت هم تشکر میکنم که چنین سایت مفیدی طراحی کردند
س
حداقل در این مورد خاص حرفتون درست نیست. من سروری تهیه کرده بودم که کل اطلاعات پرید و پاسخشان این بود که سرور و VPS باید خودتان بک آپ می گرفتید.
هر روز یک قیمتی ارایه می کنند. هر روز هم یه مشکل عجیب و غریب بوجود میاد مثل این
من با این شرکت کار کردم دارم کار می کنم . تو پشتیبانیشون یکی دوروز اول جوابگو هستند . بعد از دو روز تیکت ها را بعد از 24 ساعت جواب نمیدن . حی حالا خواهش کن . بابا واسه هر روز این سرور دارم بهت پول میدن کار مارو راه بنداز انگار نه انگار .
تا زمانی که یاسرحیدری پشتیبانشون بود . انصافا خوب عمل می کردن هم سرعت عملش هم توانایی بالایی داشتن ولی بعد از جدا شدن یاسر همه چی دگرگون شد . پشتیبانی ضعیف سرعت فوق العاده پایین .
می گن وی پی اس رایگان کانفیگ می کنیم . کانفیگ می کنند . ولی جوری از سر وتهش می زنند . باید بری بدی یک کارشناس دیگه دوباره کانفیگش کنه . من که خودم به دلیل مشکلات عدیده . سر کانفیگ اشتباه . هزینه کردم . تا برطرف شد.
پرشین اسکریپت بزرگترین سایتی بود که میزبانی میکردن . بخش عظیمی از مشتریاشونم ماله تبلیغات اون بود .
ولی الانم پرشین اسکریپت را به دلیل سرعت افتضاح سرور و .... به پارس پک منتقل کردند .
اگر می خوای فقط هاست بخری . به نظر من آبتین وب مناسب ترین گزینه باری هاست و پشتیبانی قدرتمند و احترام به کاربره . ولی برای وی پی اس نه .
سیاست این شرکت اونطور که از انتخاب دیتاسنترهاشون مشخصه روی سرورهای اختصاصی ارزان هست
و کلا به کیفیت انگار زیاد بها داده نمیشه و قصد کره گرفتن از آب رو دارند
البته اینهایی که عرض کردم قضاوت نیست ، یک حساب دو دوتا هست که با دیدن آفرها و ... هر کسی که آشتایی با دیتاسنترها داشته باشه متوجه میشه
اصلا تایید نمیشه
الان سایت منو 3روزه بستن نه باز میکنن نه بک آپ میدن