اگر خواستین تمامی کارها + پشتیبانی فتی انجمن شمارو به عهده میگیرم
و یک هاست هم برای نصب نسخه ن ا ل شده به شما میدم
خواستین تو پ.خ اطلاع بده با کمترین قیمت
نمایش نسخه قابل چاپ
اگر خواستین تمامی کارها + پشتیبانی فتی انجمن شمارو به عهده میگیرم
و یک هاست هم برای نصب نسخه ن ا ل شده به شما میدم
خواستین تو پ.خ اطلاع بده با کمترین قیمت
برای نصب انجمن 5 هزار تومن میگیرم و یک ماه پشتیبانی فنی سایت شما که بابت کار های فنی قیمت جدا محاسبه میشه برای دوماه 15 هزار تومان
انجمن تخصصي فروم 84
منظور شما از نمونه کار طراحی قالب اختصاصی هست ؟
گروح طراحی سایت ما قالب برای شما انجام خواهند داد نصبت به در خواست شما از 20 تا 80 هزار تومان
اگر هاست و پشتیبانی از ما باشه قالب اختصاصی رایگان طراحی خواهد شد
پیشنهاد می کنم از mybb استفاده کنید و خودتون را درگیر نسخه های نال VB نکنید که بعدا مشکل آپدیت و .... خواهید داشت.
قیمت دوستان واقعا جالب بود:71:
واقعا من بودم اين ساپورت رو رد نمي كردم آخه 5 تومن چيه :71:نقل قول:
برای نصب انجمن 5 هزار تومن میگیرم و یک ماه پشتیبانی فنی سایت شما که بابت کار های فنی قیمت جدا محاسبه میشه برای دوماه 15 هزار تومان
منم با دوستمون موافقم ! خودتون رو گرفتار وي بي نال نكنيد كه بعد از چند وقت روزگارتون رو سياه مي كنه ! ضمن اينكه خيلي زود هم بايد براش فكر يه سرور مجازي باشيد از بس كه سنگينه ! يا يه هاست خوب كه هاست دل ال هم كه ديگه نيست !!!!نقل قول:
پیشنهاد می کنم از mybb استفاده کنید و خودتون را درگیر نسخه های نال VB نکنید که بعدا مشکل آپدیت و .... خواهید داشت.
ممنون از نظرات دوستان
انجمن پرشین تولز دقیقا از چی انجمن سازی استفاده میکنه
و اینکه میشه راجع به mybb توضیح بیشتری بدید
یه چند نمونه سایت هم که از mybb استفاده کرده معرفی کنید
اون امکاناتی که گفت رو mybb اضافه کرد؟
نگاه كنيد اگه خيال مي كنيد من از اون طرفدار هاي افراطي ماي بي بي هستم اشتباه مي كنيد .نقل قول:
وی بی با مای بی بی اصلا قابل مقایسه نیست
من هيچ گاه اين دوتا رو با هم مقايسه نمي كنم .
يكيشون اپن سورسه يكي هم پولي پس از دو دنياي متفاوت هستن .
چيزي كه مردم از سر خير روش كار مي كنن با چيزي كه از سر پول خيلي با هم مي تونه متفاوت باشه .
ماي بي بي براي شروع خيلي مي تونه چيز خوبي باشه هرچند كه يكي از بزرگترين فروم هاي ايران هم با ماي بي بي ساخته شده .
ولي اگه شما هم مي خواهين يه كار درست بكنيد و فرداي قيامت بخاطر 5 تومن جلو خدا و بندش سرتون پايين نباشه خواهش مي كنم نال وي بي رو نصب نكنيد بخدا درست نيست .
مثلا khanoomgol.com و یا خود سایت مای بی بی ایران
انجمن های PT و WHT از وی بی استفاده میکنن
تالار گفتگوی ایرانیان
بزرگترين انجمن با سيستم ماي بي بي در ايران و جهان =D>