پاسخ : نصب وردپرس روی سرور ویندوز
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
m2sali
راه اندازی یک وب سرور جهت نصب وردپرس ، جوملا ، فیوژن و یا هر سیستم مدیریت محتوای دیگر:
بنده خودم با این مشکل مواجه شدم و کلی فروم ها و سایت ها رو گشتم ولی نتیجه نگرفتم ، آخر سر با فروم های خارجی و .... تونستم موفق بشم.
الزامات:
ویندوز ؛ هر نسخه ای
نرم افزار php manager
دانلود آخرین نسخه php
دانلود phpmyadmin
روش کار:
خیلی راحت تر از اونیه که تو خیلی سایتا توضیح دادن و آخرش هم به نتیجه نمیرسن هیشکدوم:
1- ابتدا در ویندوز IIS روفعال میکنیم ( جزئیات هر بخش رو میتونید از اینترنت بگیرید که زیاد سخت نیست) موقع نصب iis حتما گزینه CGI رو پیدا کنید و تیک بزنید.
2- نرم افزار php Manager رو دانلود کنید و نصب کنید تو سیستم تون
3- از سایت php آخرین نسخه رو دانلود کنید و تو یه پوشه به اسم php در درایو C بریزید.
4- از طریقControl Panel\Administrative Tools\iis manager وارد php manager بشید و php رو نصب کنید.
5- phpmyAdmin رو دانلود کنید و در پوشه C:\inetpub\wwwroot بریزید.
کار تمومه.
الان شما میتونید مثلا وردپرس رو دانلود کنید و تو یه پوشه تو C:\inetpub\wwwroot بریزید و از مرورگر فقط آدرس localhost/wordpress رو بزنید. به راحتی میاد بالا و نصبش میکنید. واسه تنظیمات دیتاب بیس هم آدرس localhost/phpmyadmin رو بزنید شاید واسه اولین بار بخواد که پسورد تعریف کنید.
چند وقت پیش انجام دادم ، جزییات کاملش یادم نیس ولی خیلی خوب یادمه که اصلا جاییش به مشکل بر نخوردم. البته اینم بگم که من زیاد حرفه ای نیستم و تمام کارام رو با سرچ از اینترنت انجام میدم.
امیدوارم به دردتون بخوره/
این دوستمون تقریبا همه چیزو گفتن البته نیازی به phpmanager نیست هر چند تلاش کردم رو IIS8 نصب کنم هر کاری کردم نشد .
اگر مشکلتون حل نشد به شماره زیر تو تلگرام پیام بدین تا کامل براتون توضیح بدم - خواستین رایگان براتون انجام میدم
9367192403