قیمت های شما خیلی مناسب آیا سرعت و کیفیت هم دارد؟
من دارم به خاطر سرعت پایین و پشتیبانی بد سرویس فعلی خودم که سالیانه تهیه کردم تغییر می دهم.
3 روز تست می دهید؟
که سرعت تست شود
نمایش نسخه قابل چاپ
این تصویر نگاه کنید.
90 درصد کسانی که از طریق گوگل وارد سایت می شوند به دلیل دیر بالا آمدن سایت ، سایت می بندند.
من سرویسی که می گیرم 3 روز تست می خواهم که قالب سایت جدید روی هاست شما نصب شود و هاست خود ما و با این سایت ها تست سرعت و پینگ می گیرم اگر خوب بود وجه یک سال پرداخت می شود
tools.pingdom.com
gtmetrix.com
با سلام
پیشنهاد بنده استفاده از سرویس های ما که بر روی هارد های پر سرعت SSD میزبانی میشوند هست.
مطمئنن از سرعت و کیفیت بسیار عالی این نوع هارد ها مطلع هستید...
لیست سرویس های ما را از لینک زیر میتونید مشاهده بفرمایید.
مرکز فناوری اطلاعات و ارتباطات دیتاگستر | نمایندگی میزبانی وب لینوکس ،نمایندگی هاست سی پنل
موفق باشید.
با سلام و احترام
میتونیم ابتدا بهتون تست بدیم با بخش فروش در ارتباط باشید
مشاوره آسان پیش از خرید : sales @ irwebco.com
آدرس وب سایت : irwebco.com
شماره تماس : 02155752036
ارسال تیکت از طریق پیامک : 3000125777077
موارد قابل ذکر :
اگر شما مشترک سرور مجازی ما باشید از داخل پورتال کاربری خود قادر به مشاهده وضعیت نیاز به ارتقا سرویس و همچنین میزان آپتایم سرور خود خواهید بود (به زودی ارسال پیامک به طور خودکار در صورت از دسترس خارج شدن سرور مجازی شما به هر دلیلی)
میزبانی لینوکس ایران وب با استفاده از کنترل پنل قدرتمند سی پنل به همرا آنتی شلر CXS و در کشور کانادا میباشد
برای تمامی رویدادهای سرویس خود از جمله ایجاد صورت حساب ، تایید پرداخت ، باز شدن تیکت جدید ، مسدود شدن سرویس و یا رویدادهای مهم از طریق پیامک ایمیل اطلاعیه دریافت خواهید کرد
پنل رایگان ریبوت داخل پورتال کاربری شما به شکل رایگان در اختیار شما قرار خواهد گرفت
پشتیبانی لز طریق وب سایت و پرتال کاربری شما انجام میشود
شما میتوانید از طریق سه در گاه پرداخت مستقیم بانکی نسبت به پرداخت سفارش و یا تمدید سرویسهای خود اقدام نمایید (پارسیان ، پاسارگاد ، ملت)
قیمت هاست شما مناسب بود ...
از لحاظ کیفیت و سرعت هاست و مخصوصا پشتیبانی چطور است ؟
یک هفته تست میدین ؟
و اینکه ایا محدودیتی در هاست شما مثل همین اورسل و یا مثل زیما هاست ( فشار روش میامد سی پی یوش 100٪ میشد ، قطع میکرد ، دیونمون کرد خدا لعنتش کنه ) ندارید ؟
اگه خدایش انصافا این ها رو بله جواب میدین و ثبت شرکتی (1265) هم داشتین ، تضمین میکنید من ازتون خدمات بگیرم ، فقط تنها چیزی که است باید ضمانت کتبی ( قرار داد بصورت سالانه ) بهم بدین ...