پاسخ : فروش زیر قیمت ماژول درگاه امن پاسارگاد - فراسو
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
loginvps.com
منظورتون همان ماژل که از whmcs وصل میشه به بانک پاسارگاد برای پرداخت ها ؟ مگه لایسنس دارن اینا!!
ماژول گیتوی دیگه ! مثل هر بانک دیگه برای اتصال از سیستم فروش به بانک بله ماژول میخواد رایگان هم هست لایسنس دار هم هست که فراسو میده و چون مطمئن تر از رایگانها هست و با توجه به حساسیتی که ماژولهای پرداخت دارن بهتره از ماژولهای رایگان استفاده نکنید
lسلام
من میخوامش
فقط بپرسید ببینید به پنل خودمون منتقل میکنن؟ این خیلی مهمه برامون.
ارادت:">
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
lسلام
من میخوامش
فقط بپرسید ببینید به پنل خودمون منتقل میکنن؟ این خیلی مهمه برامون.
ارادت:">
سلام بله منتقل میکنن اگرم نکردن مهم نیست میتونم یوزر پس پنلم رو بهتون بدم هم دست شما باشه هم ما چیز خاصی نداریم اوجا فقط همه لایسنسای گیت وی های بانکم.ن رو ازشون خریدیم
اگر قصدتون 100% هست داخل سایت ما ثبت نام کنید فاکتور کنم پرداخت کنید همین امشب در اختیارتون میذارم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
سلام بله منتقل میکنن اگرم نکردن مهم نیست میتونم یوزر پس پنلم رو بهتون بدم هم دست شما باشه هم ما چیز خاصی نداریم اوجا فقط همه لایسنسای گیت وی های بانکم.ن رو ازشون خریدیم
اگر قصدتون 100% هست داخل سایت ما ثبت نام کنید فاکتور کنم پرداخت کنید همین امشب در اختیارتون میذارم
قطعا میخوایم، اما لطفا اول بپرسید ببینید منتقل میکنند؟
چون حتما باید منقل بشه به پنل ما
ارادت
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
ارادت
تیکت کردم پاسخ بدن اطلاع میدم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
3245
ارادت
سلام
طبق faraso.org/tos با پرداخت 20 درصد مبلغ کل خرید قابل انجام است
اصلا از اخلااقای کاری فراسو خوشم نمیاد این از اولش که لایسنس مارو با ایسنس خود بانک پاسارگاد عوض نکردن این الان که میگن واسه انتقال به پنل دیگه باید 20% پول لایسنسرو دوباره بدید حالا خوبه همه میدونیم اینتقال به یه پنل دیگه از طریق whmcs فقط 4 تا کلیک کار داره ها
--
اگر تو پنل ما باشه و شما به پنل دسترسی داشته باشید مشکلی داره ؟ آخه پنل فراسو که امتیاز خاصی نداره :-/ فقط واسه resiue کردن لایسنس لازمتون میشه که اونم من یوزر پس پنل خودمو بهتون میدم استفاده کنید
اگر با این شرایط خواستید با قیمت 40 تومن بهتون میدم