پاسخ : ديكد ( باز كردن كد و دسترسي به سورس ) IonCube, Zend, SourceGuardian, phpSHIELD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
اولا من گفتم ديكد شده ! ديكد هم شده بود
دوما اين تست را گذاشتيم ك تست كنن اگه ديكد درست بود سفارش بدن ( خوبه از شما پول نگرفتيم وگر نه الان دادگاه بوديم :x )
لطف كنيد ديگه پست نديد
خوب وقتی که مطمئن نیستی نباید هم پول بگیری
وقتی شما میگی این برای تست هستش ملت فایل نیمه کاره رو کجا تست کنن؟ و وقتی هم که بهتون پول رو دادم معلوم نیست کجا و کی بشه پس گرفتش
در ضمن شما حقی نداری بگی من پست ارسال کنم یا نه!
پاسخ : ديكد ( باز كردن كد و دسترسي به سورس ) IonCube, Zend, SourceGuardian, phpSHIELD
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
DeLtAvPs
خوب وقتی که مطمئن نیستی نباید هم پول بگیری
وقتی شما میگی این برای تست هستش ملت فایل نیمه کاره رو کجا تست کنن؟ و وقتی هم که بهتون پول رو دادم معلوم نیست کجا و کی بشه پس گرفتش
در ضمن شما حقی نداری بگی من پست ارسال کنم یا نه!
معلومه سن زيادي نداريد چون زماني ك يكي يه درخواستي از آدم ميكنه درخواست را با دستور تفاوت ميگذاره
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
معلومه سن زيادي نداريد چون زماني ك يكي يه درخواستي از آدم ميكنه درخواست را با دستور تفاوت ميگذاره
شما اینطور فکر کن که سنم زیاد نیست
چه بسا شما هم فردی هستی که سنی نداری چون تحمل حرف حق رو نداری
روز خوش
1 فایل پیوست
اینم فایل دیکد شده zend 2006 ک این همه درگیرش بودید دیکد به شکل کامل
دوستان ببخشید که اینجا پست میدم و شاید نون یکی رو آجر کنم .
ولی داشتم توی اینترنت چرخ میزدم که یک سایت پیدا کردم که نوشته بود نشون میده کد ها رو .
خودم هم روش یکی امتحان کردم و کار کرد .
گفتم برای شما هم بزارم شاید بتونید استفاده کنید .
Show My Code | Free Online swf Adobe flash decompiler, java class decoder, java class decompiler, php dezender, Zend decompiler, Zend decoder,Zend Guard, ActionScript recover, QR bar code decoder
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
ircpanel
براي تست ( نسخه هاي قديم )
www.payco.ir/decoder
اين صفحه براتون نيمي از فايل را براتون ديكد ميكنه ( براي فايل كامل بايد سفارش بديد )
یک فایل فرستادم 404 not found شد
فعلا غير فعاله
دوست داشتيد ميل كنيد جوابشو ميدم : ircpanelcom@gmail.com
سلام
یک ماژول دارم کسی می تونه برام دیکد کنه؟
ممنون
سلام
ماژولتون چي هست ؟ با چي كد شده ؟ ايميل كنيد تا چگ كنم : ircpanelcom@gmail.com
"" انكد ( كد گذاري ) با ioncube7 اورجينال هر 10 فايل 6000 تومان ;) ""
10 تا فایل با هم 6000 تومان یا هر فایلی 6000 تومان
چه تضمینی هست که درست دیکد بشه ؟؟؟