سلام.. دوست من شما لطفا یه شماره تماس یا یه ایدی یاهو بدین.. مرسی
نمایش نسخه قابل چاپ
با دوست عزیز
CloudSupport.ir
به توافق رسیدم قرار شد تا 2 شب دیگه تحویل بدن .. نتیجه رو همین جا اعلام می کنم.. مرسی از دوستان
سلام.. من سرویس رو گرفتم و تقریبا به 1100 تا like رسیدم.. راضیم..
فقط کمی نگران ujlike شدن به مرور زمان.. ولی در کل اوکی بود
روسه یه روز به 1000 تا لایک رسید..
سلام تضمینی هست ؟
آدرس پیچ هاتون رو میتونم داشته باشم؟
سلام،
سرویس طبق شرایط اشاره شده در وبسایت ارائه خواهد شد.
ما به دلیل موضوع حریم شخصی اشاره شده در وبسایت امکان ارائه نمونه پیجها رو نداریم. پیش از این، از ادمین پیجهای با لایک بالا اجازه معرفی پیجها رو درخواست کردیم، ولی متاسفانه هیچ یک تمایلی برای معرفی پیج خود نداشتند.
بنده در زمینه جمع کردن لایک یه دو سالی تجربه دارم و قبلا هم در همین انجمن لایک میفروختم ...البته روش کار ما با این دوستان کاملا فرق میکرد ...
1. امکان اینکه پیج شما به دلیل گرفتن لایک غیر قانونی کامل حذف بشه خیلی زیاد هست
2. امکان اینکه لایک های خریداری پاک بشن و like button پیج شما به مدت 1 ماه غیر فعال بشه خیلی زیاد هست
3. و در آخر هم میتونید نگران unlike کردن کسایی باشید که اصلا روحشونم خبر نداره پیج شمارو لایک کردن ...
قدیم ما پیج مشتری رو با متن تبلیغاتی مورد نظرش تو پیج های بزرگ به اشتراک میگذاشتیم و هرکی مایل بود اون پیج رو لایک میکرد ولی روش های جدید کسی که لایک میکنه روحشم خبر نداره و فیسبوک هم خیلی در این رابطه سخت گیره ...
پیج های خیلی بزرگی به همین خاطر پاک شدن ...
فروش ما خارج از این انجمن هست، ولی مایلم توضیحاتی که اشاره کردید رو درباره این سیستم کامل کنم.
بله، فیس بوک طبق قوانین مربوط به پیجها و اپلیکیشن محدودیت بیشتری در نظر گرفته است. هرچند، ما در طول مدت ارائه این سرویس در مورد پیجها با این مشکلات مواجه نشدیم. فیس بوک ممکن است پیجهایی را که افزایش لایک غیر معمول دارند رو unpublish کند که معمولا این محدودیت به طور موقت خواهد بود. احتمال این در پلنهای با لایک بالا افزایش پیدا میکند و ما برای کاهش ریسک در تعداد لایکها محدودیت در نظر گرفتیم. لایکها واقعی هستند و کاربران بدون اجبار بر روی دکمه لایک کلیک میکنند. تعداد لایکهای پیج نیز تضمین خواهد شد.
روشها در ارائه این سرویس کمی متفاوت هست. دانش فنی و پشتیبانی کامل سرویس دهنده نقش مهمی خواهد داشت.