پاسخ : انجام پرداختهای پی پال به حسابهای ورفای شده و شرکتهای معتبر با قیمت مناسب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
downloaddl
بنده یک ویزا کارت نیاز دارم
امکان این که تهیه کنید هست ؟
هزینه چقدر میشه ؟
دوست عزیز لطفا" مقدار $ مورد نیازتون رو بفرمایید تا هزینه صدور کارت براتون ارسال بشه.
با تشکر :)
پاسخ : انجام پرداختهای پی پال به حسابهای ورفای شده و شرکتهای معتبر با قیمت مناسب
شماره ایشونو کسی داره بچه ها ؟ اینجا پیغام گذاشتم http://www.webhostingtalk.ir/f172/85167/#post807268 مثل اینکه تشریف ندارن
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
net_ehub
ارسال شد خدمتتون . با تشکر :)
سلام میخواستم از دیتا ستنر ovh خرید کنم بعد از پرداخت مدارک مثل پاسپورت +اسکن visa + قبض اب و برق امکان پرداخت دارین با این شرایط؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
mohamad2314
سلام میخواستم از دیتا ستنر ovh خرید کنم بعد از پرداخت مدارک مثل پاسپورت +اسکن visa + قبض اب و برق امکان پرداخت دارین با این شرایط؟
بله میتونیم مدارک و صورتحساب کارت اعتباری جهت تایید تراکنشها ارائه بدیم.
با تشکر :53:
با سلام نیاز فوری دارم نه ایدی داریننه تلفن دلار پی پال
سلام جناب شما cashu و یا uchash ویا Monybookers با موجودی 100 دلار دارید من میخوام و کارمزد دریافت نمبشه درسته ؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
Shahyad
سلام جناب شما cashu و یا uchash ویا Monybookers با موجودی 100 دلار دارید من میخوام و کارمزد دریافت نمبشه درسته ؟
سلام خیر در حال حاضر $ پی پال موجود هست. با تشکر :)
من میخوام برای بازی Clash of clan جم برم. انجام میشه؟ :69:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
HitM4N
من میخوام برای بازی Clash of clan جم برم. انجام میشه؟ :69:
بله مشخصات و مبلغ خرید رو پی ام بفرستید بررسی میکنیم.
با تشکر :53: