پاسخ : تکلیف مشتریان سی پنل پس از ملی شدن هاستینگ
مشتریان خیلی راحت دایرکت ادمین را قبول میکنند استارتر عزیز .
دایرکت ادمین شاید برای میزبان خیلی فرق داشته باشه کانفیگش ولی همچین بدم نیست و یه چیز خوب و جمع و جوریه و امکانات تقریبا خوب.
تا کنون این همه مشتری که میزبانی کردیم و ماندن یا رفتن از پیش ما فقط تنها مشکلی که به چشم میومد این بود که سیپنل میتونه دومین اصلی به پوشه وصل کنه دایرکت ادمین نمیتونه .و مشکل خاص و حادی دیده نشده.
-----
در مورد قطع نت جهانی هم چنین چیزی نیست. کمی هم فکر کنیم با عقل جور در نمیاد اگر نت جهانی قطع بشه همین دایرکت ادمین که با ایران مشکل نداره چه طور باید نصب کنیم ؟ (موقع نصب تاییدیه دایرکت ادمین لازمه برای تایید لایسنس و هر ماه و ...)فکر کنم سرعت خارج را از این سرعت بالایی که داریم :p کمتر کنند. البته این را من شنیدم نه منبعی به صورت کتبی دیدم نه چیزی ...
یا حق
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
shivahost
اگر چنانچه داخلی بشه مطمئنا انحصاری هم میشه و میفته دست همین چندتا گنده ای که هستند مثل ایران هاست و هاست ایران و افرانت و پارس دیتا و تبیان و ....! و خیلی دیگه از ماها باید جمع کنیم بریم استخدام آنها بشیم!
ولی بطور کلی شدنی نیست!
چیزی که باعث شد این تاپیک رو بزنم دقیقا همین بود
8-| بعضی وقتا فکر میکنم تو بازار هاستینگ داریم وقتمونرو تلف میکنیم و در نهایت همینها هستن که میمونن و ماها همه رفتنی هستیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
tizparvaz
8-| بعضی وقتا فکر میکنم تو بازار هاستینگ داریم وقتمونرو تلف میکنیم و در نهایت همینها هستن که میمونن و ماها همه رفتنی هستیم
همیشه امید به موفقیت داشته باش
همه ی هاستینگ های بزرگ هم از یجای شروع کردن
برای کارت هدف تعیین 1- هدف های کوتاه مدت 2- هدف های بلند مدت