یکی هم مثل حامد عزیز خوب توضیح میده..
نمایش نسخه قابل چاپ
یکی هم مثل حامد عزیز خوب توضیح میده..
esfahanhost.com
persiantools.com
اینا از همه گرون تر میدن
ببینید بعضی از دوستان همکار به سود کم قانع نیستن واسه همین سروریو با قیمت بالا میدن میگن سرویس ما فلانه یا فلونه
دوست عزیز
مورد اول اینکه شرکتی که هاست 500 مگ رو میده 25 تومان قطعا برای جبران هزینه های سرور بالای 500 اکانت رو سرور ایجاد می کنه , اما فروشنده ای که هاست 500 مگ رو میده 100 ت شاید روی یک سرور 200 تا اکانت فوقش ایجاد کنه .
مورد دوم اینکه الان خیلی ها هاست ایران ارائه می کنند بعضی ها از Vps هاست میدن بعضی ها از سرور اختصاصی با فایروال سخت افزاری و ...
اینا بی تاثیرن تو سرعت و کیفیت ؟!
دقیقا درست میگن
بعضی ها اینطورین
من خودمم تو این کارم و وجدیدا یه سرویس جدید را ارائه میدم به نام هاست افزایشی که سرورش تو ایران هستش و دارای سرعتی بسیار بالاتر از سرور های آلمان و آمریکا و کانادا است
یعنی شما محودیتی تو فضا و پهنای باند نداری و میتونی تا هر اندازه خودت می خوای تو سایت عکس و . . . . بذاری
ولی قیمت یه هاست معمولی را می دی
اگه خواستین راهنماییتون کنم بهم بگید
09366360794
خیر سیاست فروشنده ها هیچ زمان به این شکل نخواهد بود همیشه شما حداکثر رو باید در نظر بگیری.
به این شکل خوشبین و ساده بودن یکم دور از رفتار حرفه ای هست معمولا فروشنده ها عادت دارن به اشتراک گذاری بیش از حد و کیفیت رو فراموش می کنند
در ضمن 90% خریداران هم دنبال ارزانی هستند پس به اون قضیه می رسیم که هر چقدر پول بدی آش می خوری که بعضی اوقات در این زمینه خصوصا هر چقدر پول بدی بازم ممکنه سرویس ایده آلت رو بدست نیاری
از خود دیتاسنتر تبیان بگیر خودتو راحت کن
پارس ديتا رو چي ميگيد پس؟ ١گيگ لينوكس سالي٣٠٠
Sent from my iPhone using Tapatalk 2
هاست ارزون + اعتماد گیت فا رو توصیه می کنم یا i-whost.net
من تجربش کردم ، واقعا فوق العادس. تیکت میزنی در عرض 1 دقیقه (گاهی اوقات 40 ثانیه) جواب میدن. روز - شب - نصف شب فرقی نمیکنه. همیشه آنلاین هستن. من حتی توی یک مورد درخواست جابه جایی از یک سرور به سرور دیگه کردم که قبول کردن (رایگان انجام دادن) و در عرض 1 ساعت این کارو انجام دادن.