پاسخ : مشکل در ionCube PHP Loader
چون سی پنله وارد کنترل پنل بشید از قسمت Softwareبرید Easy apache
در مرحله آخر تیک رو بزنید توضیحات کامل تر در تاپیک زیر:
http://www.webhostingtalk.ir/f93/70530/
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
دوستان سلام . روی سرور قصد نصب whmcs داشتیم که در استپ 5 با اخطار زیر که مربوط به لودر میباشد مواجه شدیم در حالی که ionCube
نصب شده بنظرتون مشکل از کجاست ؟
Site error: the file /public_html/my/includes/functions.php requires the ionCube PHP Loader ioncube_loader_lin_5.2.so to be installed by the site administrator.
سلام
مشکلی نیست !!
فقط شما باید ioncube loader رو نصب کنید همین!
اگر دایرکت ادمین داری با Custombuildنصب کن
اگر cPanel و WHM داری با Easeapache نصب کن
مشکل داشتی تماس بگیر برات بر طرف کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
RoobinaServer
عزیز گفتم دستور را در ssh بزنید خروجی را اینجا قرار بدید شما چه کردید ؟ :ی
در ssh زدم عزیز. ارور بالا برای ادمین whmcs میده
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
hadi_am
قبل از ایجاد تاپیک یک بار مجدد کامپایل انجام شد که نتیجه نداشت
hadi_am_2010
ادد کن تا واست اوکی کنم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
rezarostami
در ssh زدم عزیز. ارور بالا برای ادمین whmcs میده
عزیز ssh چه ربطی به whmcs داره :)
در ssh بزنید بعد زدن باید پیغامی در همان ssh بنویسه براتون
ان را اینجا بگید. کلا شما چیزی که من میگم را به مرورگر مراجعه نکن کلا چه جوری بگم :-? بیخیال whmcs. 8-|
اگر پیغامی هم نمیده که دیتابیس مشکل داره updatedb باید بزنید.
اگر نمیتوانید پیغام خصوصی کنید مشخصات ssh و آدرس صفحه ای که whmcs ارور میده. (چیزی که مد نظرمه نگاه میکنم و چک اگر مشکل از اون باشه اوکی میکنم براتون اگرم مشکل نصب و ... باشه که زمان میبره متاسفانه ...)
یا حق
با سلام خدمت همه شما دوستان عزیز و گرامی
من از سیستم whmcs استفاده میکنم
جدیدا درگاه بانک پاسارگارد رو گرفتم حال وقتی می خوام اسکریپت ( ماژول )درگاه رو بعد از اپلود اجرا کنم صفحه سفید میشه بعد از بررسی انجام دادیمدیدم که اگر فایل certificate.xml در پوشه Pasargad یا به طور مشابه درپوشه اصلی باشه صفحه سفید میشه و یا اگر کد نقل قول:
$data = $processor->sign($data); |
باشه در فایل index.php یا pay.php صفحه سفید میشه برای اینکه صفحهما سفید نشه هم این کد هم اون فایل رو باید حذف کنیم که در این صورت سایتپاسارگارد ما در نمیشناسه چون این کد مخصوص امضاء دیجیتال یا همون کدشناسایی ما نزد بانک یا private key که با الگوریتم نامتقارن طراحی شدخحال با بانک و دوستان دیگر ارتباط برقرار کردیم کسی بلد نبود همشوناسکریپت (ماژول ) رو گیر میدادن و در نهایت به سرور رسیدیم حالا باید چکارکنم تا مشکلی نداشته باشیم
از متخصصین عزیز گروه آشیانه در خواست دارم به من کمک کنند تا مشکلم حل بشه
تشکر محمد
جدیدا درگاه بانک پاسارگارد رو گرفتم حال وقتی می خوام اسکریپت ( ماژول )درگاه رو بعد از اپلود اجرا کنم صفحه سفید میشه بعد از بررسی انجام دادیمدیدم که اگر فایل certificate.xml در پوشه Pasargad یا به طور مشابه درپوشه اصلی باشه صفحه سفید میشه و یا اگر کد نقل قول:
باشه در فایل index.php یا pay.php صفحه سفید میشه برای اینکه صفحهما سفید نشه هم این کد هم اون فایل رو باید حذف کنیم که در این صورت سایتپاسارگارد ما در نمیشناسه چون این کد مخصوص امضاء دیجیتال یا همون کدشناسایی ما نزد بانک یا private key که با الگوریتم نامتقارن طراحی شدخحال با بانک و دوستان دیگر ارتباط برقرار کردیم کسی بلد نبود همشوناسکریپت (ماژول ) رو گیر میدادن و در نهایت به سرور رسیدیم حالا باید چکارکنم تا مشکلی نداشته باشیم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط
clickchat
از متخصصین عزیز گروه آشیانه در خواست دارم به من کمک کنند تا مشکلم حل بشه
تشکر محمد
سلام
حال شما خوبه ؟
عنوان تاپیک : مشکل در ionCube PHP Loader
استارتر تاپیک : rezarostami
----------------
پست شما : ( ماژول )درگاه
انجمن مد نظرتون : از متخصصین عزیز گروه آشیانه در خواست دارم به من کمک کنند تا مشکلم حل بشه
8-|