بله ما هم با تبیان کار میکنیم و تا حالا مشکلی نداشتیم .
دیتاسنتر سپنتا رو من نشنیدم تاحالا اسمشو جدید هست یا تغییر نام داده ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
بله ما هم با تبیان کار میکنیم و تا حالا مشکلی نداشتیم .
دیتاسنتر سپنتا رو من نشنیدم تاحالا اسمشو جدید هست یا تغییر نام داده ؟
سپنتا سرور کلو نکردیم ولی خب با بخش پشتیبانی تماس گرفتم صحبت کنم ساعت حدود 1 بعد دیدم که میگه بخش پشتیبانی نیستند که پاسخ بدند پیغام گذاشتم که تماس بگیرند گفتم شاید ناهار رفتند (در صورتی که ربطی نداشت)
الان که ساعت 4 هست بازم نیستند.
الان فرض کلو کردم و سرور نیاز داشتم به ipkvm
این پشتیبانی فنی 3 ساعت هست که سرور خاموشه و آپتایم اومده پائین کی میخواد خسارت بده ؟ :ی
سپنتا فعلا پشتیبانیش به درد نمیخوره پشتیبانی هم که نباشه هیچی ...
یا حق
یه پیشنهاد کوچیک به استارتر عزیز
جدا از بحث برند سرور،در صورت که نظرتون روی کلو در ایران هست به جای یه سرور با رم 64 2-3 تا سرور با رم پایین تر (16-24) بگیرید
تو ایران بهتر جواب میده
ممنون از نظرات همه دوستاننقل قول:
یه پیشنهاد کوچیک به استارتر عزیز
جدا از بحث برند سرور،در صورت که نظرتون روی کلو در ایران هست به جای یه سرور با رم 64 2-3 تا سرور با رم پایین تر (16-24) بگیرید
تو ایران بهتر جواب میده
حتما نظر من روی خرید 1 سرور نیست . میشه چند سرور هم خرید که بهتر جواب بده
امروز زنگ زدم پارس آنلاین صحبت میکردم . در مورد یونیت پرسیدم ، گفتن اندازه هر یونیت حدود 40 میلیمتر هست ! . الان سوال پیش اومده که این عرض رو گفت یا ارتفا ؟
ممکنه این اندازه در یتاسنتر های متتلف متفاوت باشه ؟
و اینکه در مورد هر یونیت و اندازه اش اطلاعات دقیق تری می تونید بهم بدید ؟
جدیدا همه آی اس پی ها یه دیتاسنترم زدن کنار کارشون شده مثه 2 3 سال پیش که همه یه سرکت میزدن شروع میکردن به فروش اینترنت پر سرعت
شپنتا یکی از با سابقه ترین آی اس پی های ایرانه و کیفیت اینترنتی که میده واقعا فوقوالعاده هست حالا دیتاسنترش رو نمیدونم احتمالا باید شبکه خوبی داشته باشن
سپنتا پارسال که وضع به شدت خرابی داشت
امیدوارم پیشرفت کرده باشن
دوستان تاپیک :
کولو در ایران - نیاز به مشاوره سخت افزاری
حالا تبدیل شد به تاپیک سپنتا :ی
پ.ن : از ساعت 11 تا همین الان که ساعت 7 هست پشتیبانی سپنتا پاسخ گو نیست. درموردش بیشتر صحبت نکنید.
شما اول تماس بگیر سپنتا تا در جریان باشی :)
شماره پشتیبانی همین هست.(با خود بخش های دیگشون مثل فروش و پشتیبانی adsl صحبت کنید خودشون میگند شماره قنی و کلا بخش دیتاسنتر را.)
بقیه واحد ها هستند همه ولی دیتاسنتر نیست.
در مورد روال کارهای داخلیشون هم تا حدودی بیشتر از شما اطلاع داریم. (3 سال پیش بنده از نت سپنتا استفاده میکردم و پرتالشون میدونم چیه ، یکی از افراد گروه روبینا هم در سپنتا مشغول بودند، بیشتر نمیگم ... :) )
بله یک روز کامل پاسخ داده نشه یعنی پشتیبانی نداریم.
پ.ن : 1 روز دیتاسنتر جواب نده ؟ به عمق فاجعه فکر کردید ؟ یعنی اینقدر عادیه ؟ فرض کنید سرور شما از صبح خاموشه و مشتریهاتون ... بازم همین را میگید ؟
مرتضی در مورد تلفن واجب شد یک روز روت تست کنم :ی :P(بماند حالا چه تستی خودت میدونی :ی )
یا حق