بله ثبت نام اینترنتی هست
بستگی به نحوه استفاده شما داره دوست عزیز
سیم کارت دیتا فقط قابلیت ارسال اس ام اس و اینترنت رو داره ولی سیمکارت اعتباری علاوه بر این ها امکان برقراری تماس رو هم داره
پیشنهاد میشه سیمکارت اعتباری بگیرید .
نمایش نسخه قابل چاپ
حجمی که روی سرور 1ماه 128 میده خیلی کمه همش 1 گیگ
دوستان کسی در جریان هست شرایط برای ۵۱۲ چی هست؟؟؟
ممنون از همه
کارت نظام پزشکی یا نظام مهندسی
پروانه وکالت
کارت بازرگانی یا جواز کسب معتبر
کارت یا حکم عضویت هیات علمی دانشگاه، کارت دانشجویی یا گواهی اشتغال به تحصیل در دانشگاه
معرفی نامه از یک شرکت ثبت شده جهت دریافت اینترنت پرسرعت. برای شرکت ها و سازمان های غیردولتی ارائه تصویر روزنامه رسمی لازم است.
درود.
ثبت نام اینترنتی از طریق خود سایتشون بهتره اگرم نخواستید میتونید برید نمایندگی های مجاز در شهرتان...
اینکه حجم 1 برای 128 میده بازم بد نیست اگر سرعتشو تست کنی متوجه میشید....
شبا از ساعت 2 تا 8 صبح هم دانلود رایگان هست!مثل بقیه سرویس دهنده ها هم افت سرعت نمیگیره تو ساعات رایگانش!
هرسرعتی که بخواهید میده فرق نداره!من 512 گرفتم تو جشنواره برف!ازم نه کارت دانشجوی خواستن و نه چیزه دیگه فقط کارت ملی همین....
شما اگرم بخواهید میتوانید حجمتان را از طریق سایت افزایش دهید!
و دوسنی هم گفت چرا تو اصفهان نمیزنند!اگر کسی را مثلا در تهران دارید که مودم رایتل داره مودمشو بگیرید و برید تست کنید شاید آنتن داد!من خودم توی سایت اول دیدم ، لواسان تحت پوشش نبود ولی یکی از دوستان مودم رایتل داشت تست کردم جواب داد حدود 3هفته بعد هم در سایت اعلام شد که لواسان هم اضافه شد....
موفق باشید
اخرش من متوجه نشدم منظور از مودم چیه؟
مگه سیم کارت نیست؟
در ضمن همین که خطوط تلفن همراه ما این سرعت رو داشته باشه واقعا خوبه نمیدونید وقتی میرم مسافرت چه زجری میکشم با این ایرانسل
واوووووووو
اینجا رو ببینید
رایتل | جشنواره برف
سیم کارت دائمی + گوشی هوشمند سامسونگ + 50 درصد تخفیف خدمات
120.000 تومان!!!!!!
قیمت گوشی با تخفیف بود خوب نخوندم :دی
کسی از دوستان در اسلامشهر- شهریار - رباط کریم یا شهر های اطراف تهران از رایتل استفاده نمیکنه؟؟ اگر کسی هست، پوشش چطوره؟