شما ببین موسس این سایت هاستینگو رها کرده رفته داره سیستم میبنده :)) آواتارشم کرده سیسکو که زیاد ضایع نشه ، از این بگیر برو بالا ، کجا میری ، بیا پایین
نمایش نسخه قابل چاپ
شما ببین موسس این سایت هاستینگو رها کرده رفته داره سیستم میبنده :)) آواتارشم کرده سیسکو که زیاد ضایع نشه ، از این بگیر برو بالا ، کجا میری ، بیا پایین
شما حداقل باید چهار پنج ساعت به مشتری ها پشتیبانی بدین
همین تایم رو
صرف یه انجمن یا یه سایت با موضوع تخصصی (حالا هرچی شد.. مهم اینه که موضوع تخصصی باشه که کم کم مرجع بشین) بکنین بعد از یه مدت چندماهه درامد قالب قبولی به دست میارین
سلام
سود نداره ، حالا بر فرض هم که داشته باشه برای آدم آرامش نمیمونه ، بی خوابی و ... و هزار درد و مرض دیگه به همراه داره
موفق باشید
پس با اين شرايط وضع بازار هاستينگ خيلي خرابه
نه سود نداره ؟
باور کنید ذرت مکزیکی درآمدش به مراتب بیشتره !!! . . . :d
وب جزء ای از وجود ما ها شده ، یه جور عادت شاید هم اعتیاد !!! . . .
علاقه ! فقط علاقه و عشق هست که یک سری رو تو این کار نگه داشته !
پ.ن : خود من ، تخصص کافی دارم ،ولی می ترسم هاستینگ راه بندازم! فعلا چسبیدم به همین مدیریت سرور ! بخور نمیر هست ! چند تا سرور مهم رو مدیریت می کنم اون هم برای علاقه هست نه در آمدش!
اگه واسه درآمد می خوای که بیخیال چون با اعصاب خوردی که داره بعد از 1 ماه بیخیالش میشی.
واسه سود هم برو سر چارراه گل بفروش :d هم دغدقه کمتری داره هم سودش از هاستینگ بیشتر که نباشه، کمترم نیست. لازم هم نیست با یه مشتری که چیزی بلد نیست شونصد ساعت کل کل کنی و آخر شب چشاتو با چوب کبریت باز نگه داری
الان هم اعتماد به هاستینگ ایران کم شده چون هرکی از مامانش قهر میکنه میاد هاستینگ میزنه با شماره 0938
سیب زمینی فروشی در امودش از هاستینگ بهتره