دوستان عزیز
سرور خودمون رو میخوایم با پورت 10 گیگ ارائه کنیم و ربطی به دیتا سنتر دیگه ای نداره خواهشا" بحث رو عوض نکنید
در ثانی پورت 10 گیگ اشتراکی هستش نه اختصاصی
نمایش نسخه قابل چاپ
دوستان عزیز
سرور خودمون رو میخوایم با پورت 10 گیگ ارائه کنیم و ربطی به دیتا سنتر دیگه ای نداره خواهشا" بحث رو عوض نکنید
در ثانی پورت 10 گیگ اشتراکی هستش نه اختصاصی
دوست عزیز پورتی که رداسیشن میده به اسم 10 گیگ هستش اما 500 مگابیت بهتون تضمین میده یعنی 62.5 مگ البته این حداقل هستش. معمولا بین 90 تا 120 متغیر هستش که مطمئنن با اون چیزی که بعضی از دوستان راجبه پورت 10 گیگ فکر می کنند خیلی تفاوت داره
همه هم میدونن که پورتهای که دیتاسنتر ها میدن به اسم 1 گیگ 10 گیگ. همه اشتراکی هستش و پورت اختصاصی بین 4 تا 6 سرور تقسیم میشه
به نظر من پورتی که دیتاسنتر به عنوان 10 گیگ ارائه میده حداقل باید 700 600 مگابیت گارانتی بده تا سرعتی که مشتری انتظارشو داره بگیره
دیتاسنتر ovh پورت 1گیگ هاشو تا 400 مگابیت گارانی میده(100 مگابیت کمتر از 10گیگ رداستیشن) اما نمیگه پورت سرورای ما 2گیگ هستش چه برسه به ده گیگ
امیدوارم متوجه منظور بنده شده باشید
بستگی به قیمت داره. برای مثال پورت که 5000 دلار هزینه داره مشترک انتظار 100 اختصاصی رو داره. ولی اگر قرار بر این هست که پورت اشتراکی باشه باید قیمت پایین تر داشته باشه.
در یک پیشنهاد پورت هارو به 2 صورت پرمیوم و معمولی ارائه کنید. با ترافیک محدود و نامحدود
این طور که شما مدنظرتون هست
رو 130-140 دانلود بده عالی هست!
ببخشید مثل اینکه یکم عجله کردید
قیمت پورت 10 گیگ به تنهایی خودش 4000-4500$ هستش
و دیتاسنتری که بخواد 600-700 مگابیت به هر مشتری اختصاص بده یعنی اینکه پورت رو بین 3-4 نفر شیر کنه که برای هر فرد حداقل 1000$ باید هزینه ی پورت رو بده ( در اول تاپیک گفتم واقع بینانه فکر کنید )
دوست عزیز دیتاسنتر OVh پورت هاشو تا 300 مگابیت گارانتی میکنه بعدشم در مشخصات سروراشون اینجوری نوشته شده
Connection = 10 Gbps Lossless
Incoming (Internet to OVH) = 10 Gbps
Outgoing (OVH to Internet) = 300 Mbps
پس اینجام پورت 10 گیگ رو ارائه میده دوست عزیز
دوست عزیز امکان نداره ovh رو 300 مگابایت گارانتی کنه!
احتمالا منظور شما مگابیت هست
پورت به صورت اتخصاصی به مشتری داده میشه به نحوی که هر مشتری بتونه در بدترین شرایط هم از بالاترین سرعت بهره ببره و استفاده ی دیگر سرور ها از این پورت هیچ اختلالی ایجاد نمیکنه
ترافیک نامحدود به صورت پرمیوم قیمتش برای پورت 10 گیگ بسیار بالاست ولی ممنون از پیشنهادتون
با سلام ما خودمون به نسبت قیمت پورت 10 گیگ که خریداری شده دانلود رور وی 180-200 مگابایت میخوایم ارائه کنیم که با حرف شما فکر کنم بسیار باید عالی باشه