والا این که من دارم هم unrar داره هم unzip
نمایش نسخه قابل چاپ
والا این که من دارم هم unrar داره هم unzip
خوب عزیز برادر میگم بزار اینجا خوب ما هم استفاده کنیم لطفا.خواهشن#:-S چون تاحالا unrar دار ندیدم.جدیدترین نسخه هاشم ندارند مال شما چطور داره خدا عالم است.خیلی نیاز دارم بحش.ممنون میشم
---------- Post added at 10:11 PM ---------- Previous post was at 10:10 PM ----------
unzip رو که همه دارند دنبال unrar دارشم!
---------- Post added at 11:28 PM ---------- Previous post was at 10:11 PM ----------
چی شد داداش نساختیش هنوز؟ :d
نه unrar نداره فقط Unzip داره. فکر کنم برای Unrar آنلاین باید اسکریپت جدا نصب کرد. طبق فرمایش دوستان اگر نسخه های قدیمی تر راپیدلیچ بتونه هنوز لیچ کنه خیلی خوبه :53: بازم ممنون از دوستان گل
---------- Post added at 11:52 PM ---------- Previous post was at 11:49 PM ----------
برای Unrar آنلاین یه چیزی پیدا کردم ولی با Perl سازگار هست فکر کنم.
لینک :
Recursive unrar unzip perl script FlipsideReality
---------- Post added 10-01-24 at 12:10 AM ---------- Previous post was 10-01-23 at 11:52 PM ----------
نسخه جدید راپیدلیچ (سال 2010) اومد از UNRAR VA UNZIP پشتیبانی میکنه. دانلود کنید
http://rapidleechhost.com/tfrl/rl42p...mod_rlh.tar.gz
---------- Post added at 12:11 AM ---------- Previous post was at 12:10 AM ----------
نسخه جدید راپیدلیچ (سال 2010) اومد از UNRAR VA UNZIP پشتیبانی میکنه. دانلود کنید
http://rapidleechhost.com/tfrl/rl42p...mod_rlh.tar.gz
این که 1-2 هفته میشه اومده
همینه که من گفتم خیلی خوبه
یه فایل در اوپشنش هست به نام : unrar_pecl.php :)
سلام
از سایت اصلیش ، آخرین ورژنش رو دانلود کنید همه مشکلاتش رفع شده راحت راحته !
Rar , Unrar ، حتی یک پلاگین هم داره که وقتی آپ کنید ، همراه با انتقال فایل پس ورد مورد نظرتون رو به فایل میده + اینکه آدرس سایتتون رو تنظیم میکنید ، قبل از فرمت فایل .rar , .zip و اینا میندازه ، سایت اصلیش برید هست ( البته 2 مورد آخر فقط در صورتیکه فایل لیچ شده فاقد پسورد باشه )
من که خیلی باهاش حال کردم ، معرکه است و با رپیدشر و ... مشکلی نداره ، حتی خیلی از فایل هاستینگهای جدید رو ساپورت میکنه.نمونه اش رو online-dl گذاشته ، میتونید ببینید رمز گذاری و نام گذاریش رو !
سلام
بدونه اکانت پرمیوم هم بازم از رپیدشیر دانلود می کنه.
منم دوره مشکل داره
به مرحله دانلود نمیرسه و همش صفحه رفرش میشه
پس تا راه حلش را پیدا می کنید از سایت من استفاده کنید: ( توی این سایت گویا معجزه شده)
:: IRapidShare.info ::