نسخه داخلی روی فلش هستش و برای يک مدرسه قابل استفاده هستش و سايت نداره.
نسخه تحت وبسايت هم فقط روی يک سايت قابل استفاده کردن هستش.
شما بايد برای هر سايت يک لايسنس خريداری کنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
نمایش نسخه قابل چاپ
نسخه داخلی روی فلش هستش و برای يک مدرسه قابل استفاده هستش و سايت نداره.
نسخه تحت وبسايت هم فقط روی يک سايت قابل استفاده کردن هستش.
شما بايد برای هر سايت يک لايسنس خريداری کنيد.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
من فکر میکنم اینجور سیستم ها باید مثل سایت گلستان باشند که جز با اکسپلورر کار نکن و هنگام کار کردن هم جز قسمت آدرس بار جای دیگه ای کار نکنه و کد امنیتی بخواد . اینجوری امنیت فوق العاده میره بالا .
با سلام و خسته نباشید به اقای امیری این سورس کدش از جای الهام گرفته شده ؟ خیلی شبیه یک سیستم هست که رایگانه و قبلا نصب کرده بودم شاید همین رو رایگان گذاشته بودن جای سوال پیش اومد گفتم بپرسم؟!
یک انتقاد هم ازتون داشتم بهتره زیر هر پست تون پشت سر هم التماس دعا بکار نبرید نه اینکه مشکلی داشته باشه ولی در دید اول یک جور ریا به نظر میاد باز شرمنده اگه انتقادم بجا نبود.
جناب امیری، به نظرم سیستم خیلی خوبی میاد. البته فقط قسمت مدیریتش. به نظرم قسمت کاربریش باید کاراتر باشه و همراه با آیکن باشه. من دارم یه سیستم دیگه رو هم بررسی می کنم تا بین اون و سیستم شما یکی رو انتخاب کنم. اون یکی یه سری ویژگی ها داره که این یکی نداره. مثلا ورود اطلاعات با استفاده از فایل اکسل. فکر می کنید بشه قسمت ورود به بخش کاربری (دانش آموز و معلم) رو جدای از سایت اصلی(همانند قسمت مدیریت) طراحی کنید؟
با تشکر
---------- Post added at 01:02 AM ---------- Previous post was at 01:00 AM ----------
یه چیزی مثل این مد نظرمه
محصولات
کار که نشد نداره ولی اختصاصی سازی هزينه داره :">
در هر حال در حدمتتون هستيم.
التماس دعا
با تشکر
علی امیری
با سلام ، متاسفانه وارد دمو نمیشه
سلام،
۴۰۴ میده. بررسی میکنید؟
همچنان منتظر دمو